14.6 C
Arta
24 Απριλίου 2024

To ΚΑΡΝΑΓΙΟ είναι παντός καιρού

Διαβάστε επίσης

Το ιστορικό ΚΑΡΝΑΓΙΟ είναι ένα εμβληματικό εστιατόριο στην Άρτα, στον παράδρομο της Περιφερειακής οδού, κοντά στο ιστορικό γεφύρι της πόλης. Ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Μάνος, εδώ και λίγα χρόνια, απ’όταν το ανέλαβε φρόντισε να δώσει μια καινούργια αίσθηση πολυτέλειας και ποιότητας στο κατάστημα, επιλέγοντας τα καλύτερα ψαρικά και προσφέροντάς τα με διάθεση gourmet.
Για πολλούς το ΚΑΡΝΑΓΙΟ δεν είναι ένα εστιατόριο εναλλακτικό, αλλά η πρώτη τους επιλογή, όταν αποφασίζουν να φάνε έξω.
Μάλιστα το μακρύ διάστημα της καραντίνας, είχε ως αποτέλεσμα από πολλούς αρτινούς, αλλά και επισκέπτες της Άρτας, να τους λείψει αυτή η αίσθηση της οικειότητας και της χαλαρότητας, που προσφέρει ο χώρος του εστιατορείου και κυρίως οι γεύσεις του, οι οποίες είναι αποτέλεσμα συνδυασμού καλού ψαριού, φρέσκων και βιολογικών προϊόντων και το κυριότερο, της γνώσης στο μαγείρεμα των ψαρικών.
Το ΚΑΡΝΑΓΙΟ είναι το πρώτο εστιατόρειο τύπου «ψαροταβέρνα» της Άρτας και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όλων όσων το επισκέφθηκαν.
Μπορεί το ψάρι να είναι μια επιλογή καλοκαιρινή για πολλούς, για τον Δημήτρη όμως του ΚΑΡΝΑΓΙΟ η σκέψη βρίσκεται στις ημέρες μετά το καλοκαίρι, όπου το ψάρι είναι νοστιμότερο και οι παρέες μπορούν να περνάνε περισσότερες ώρες μαζί, με ένα καλό μπουκάλι κρασί και συζήτηση.
Γιατί αν είναι ένα άλλο προτέρημα του καταστήματος, είναι ότι στον χώρο του δημιουργήθηκαν παρέες και φίλοι, υπήρξαν πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με συντροφιά το καλό φαγητό και το κρασί ή το ποτό και κάθε γωνιά του έχει και μια ιστορία να διηγηθεί. Αυτό είναι που ο ιδιοκτήτης του εστιατορείου θέλει πάλι να επαναφέρει, δηλαδή να γίνει το ΚΑΡΝΑΓΙΟ εκτός από ένα καλό και πετυχημένο εστιατόριο, το σημείο συνάντησης των φίλων, των καλοφαγάδων και των επισκεπτών της Άρτας, που έχουν εκτιμήσει την καλή παροχή υπηρεσιών και την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων…
Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι το ΚΑΡΝΑΓΙΟ θα ξαναγίνει το σημείο συνάντησης και το σημείο αναφοράς για πολλούς φίλους και θα μπορέσουν να γραφτούν και νέες ιστορίες στις παρέες που θα δημιουργηθούν. Εγγύηση το καλό φαγητό και η ευγένεια του καταστήματος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα