22.8 C
Arta
23 Απριλίου 2024

Το τέρας του Δρ. Τσιρογιάϊν

Διαβάστε επίσης

  • Όλα καλά και όλα ωραία μας παρουσιάστηκαν στην συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του «OPEN MALL», παρόλα αυτά γιατί όλοι μας έχουμε μείνει μουδιασμένοι με την αίσθηση ότι … κάτι δεν έχουμε καταλάβει;
  • Δεν λέμε, όλοι θέλουμε να γίνει το έργο αυτό, το είπαν και όλοι οι παρευρισκόμενοι από δέκα φορές ο καθένας, αλλά το θέμα της συζήτησης, πιστεύω ότι δεν ήταν η σκοπιμότητα του έργου, αλλά η νομιμότητα (ή αν είναι βαριά η λέξη και δημιουργεί άλλους συνειρμούς…) η ταυτότητα του έργου!!!
  • Γιατί εγώ ο τρίτος, αυτός που έβλεπε από το web.arta.tv τοδημοτικό συμβούλιο (όχι live, αλλά από το youtube μετά), είδα ότι ο Δήμαρχος Αρταίων πήρε ένα έργο, το οποίο εντάχθηκε με διαδικασίες στο ΕΣΠΑ και με εταίρο τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας και του άλλαξε τα φώτα…
  • Εν ολίγοις, ο Χρήστος Τσιρογιάννης, έβαλε στο εργαστήριο το OPEN MALL και σαν νέος δόκτωρ Φρανκεστάϊν, από ένα εργάκι με προϋπολογισμό 1,5 παλιοεκατομμύρια ευρώ, το έκοψε, το έραψε, έβαλε άλλα χέρια, άλλα πόδια, έβαλε και βίδες στο κεφάλι και έφτιαξε ένα τέρας 10 εκατομμυρίων!!!
  • Έβαλε και ΕΣΠΑ, έβαλε και ιδία χρηματοδότηση, έβαλε και ταμείο Ανάκαμψης και περιμένει τον κεραυνό να δώσει ζωή στο δημιουργημά του (his creature … όπως θα έλεγε και η συγγραφέας Μέρυ Σέλεϊ).
  • Και χτυπιέται ο Δημήτρης Χουλιάρας και λέει «ρε παιδιά, εμείς αλλιώς το είχαμε το έργο και αλλιώς κατέληξε»… Υπάρχει σαφής κίνδυνος να απενταχθεί. Εν ολίγοις υπάρχει κίνδυνος, τα μέλη να μην δέσουν σωστά και το τέρας του δόκτωρα Τσιρογιάϊν… να μην μπορέσει να ζωντανέψει στο κρεββάτι του εργαστηρίου του επιστήμονα.
  • Ο δόκτωρ επιμένει ότι το δημιούργημά του θα ζωντανέψει και ο Γιάννης Παπαλέξης, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, εδώ και πολύ καιρό έχει βάλει νερό στο κρασί του, αναφορικά με την αντιπολίτευση, σκίζει τα πτυχία του, σηκώνεται και φεύγει και φωνάζει: αυτά που λέτε είναι μπαρούφες! Δεν γίνονται με κοπτοραπτική τα έργα και οι μελέτες.
  • Από την άλλη και οι κυρίες, επικεφαλής των συνδυασμών, η Τζένη Ταπραντζή και η Λίτσα Κιτσαντά, φωνάζουν… Αν το έργο στο ΕΣΠΑ δεν μας έκανε, γιατί το επέλεξες; Δόκτωρα θα ζωντανέψει το δημιούργημά σου ή θα μας μείνει αμανάτι το τέρας χωρίς ψυχή στο εργαστήριο σου;
  • Μην χάσουμε και τα ΕΣΠΑ και τα του Ταμείου Ανάκαμψης (που τα έριξε όλα στην μπάνκα, και δεν έμεινε τίποτε στον κουμπαρά), λόγω ασυμβατότητας των «μοσχευμάτων του έργου»…
  • Ή ακόμη χειρότερα, μην ζωντανέψει τελικά το τέρας και γίνει τέτοιο, ώστε να βγαίνουμε οι χωρικοί με τις τσουγκράνες και τις δάδες να το αναθεματίζουμε και να το κυνηγάμε… Για να δούμε!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα