23.8 C
Arta
15 Μαΐου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ: Το Επιχειρηματικό Πάρκο πρέπει άμεσα να ξεκινήσει

Διαβάστε επίσης

Είναι απαραίτητο να επιταχυνθεί η επίλυση της λύσης στην υπόθεση της χωροθέτησης του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ της Άρτας. Από την εμπειρία μου στον μεγαλύτερο επιχειρηματικό θεσμό της περιοχής, το Επιμελητήριο, μπορώ και γνωρίζω την σημασία του χρόνου στην αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών επιλογών.
Χωρίς διάθεση επικριτική, κατά γενική ομολογία, η όλη διαδικασία, όπως έχει εξελιχθεί, μόνο αποτέλεσμα έχει να πλήττονται τα συμφέροντα της τοπικής μας οικονομίας, αλλά και της επιχειρηματικότητας.
Ο επιχειρηματικός κόσμος πλέον βλέπει την περιοχή του Δήμου Αρταίων, ως μια αφιλόξενη περιοχή, εξαιτίας της μεγάλης ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αναβολές, δεν υπάρχει άλλη υπομονή στην αναβλητική αντίληψη της διαχείρισης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής μας.
Είναι πλέον πολιτική ευθύνη, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να μπορέσει να λειτουργήσει αυτό το αναπτυξιακό εργαλείο, προς το συμφέρον της Άρτας και των κατοίκων της.
Το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ της Άρτας, θα δώσει προοπτική, θα δώσει διεξόδους, θα δώσει ανάπτυξη, θα προσελκύσει επενδύσεις και το κυριότερο… θα δώσει δουλειές! Η κατάσταση αυτή όπως έχει εξελιχθεί έχει ως μόνο αποτέλεσμα να βρίσκεται σε άτυπη ομηρία ο επιχειρηματικός κόσμος,
Υπηρέτησα στο Επιμελητήριο Άρτας, στην διοικούσα επιτροπή στην θέση του υπευθύνου του ΓΕΜΗ στον πιο δύσκολο τομέα, αντιμετώπισα πολλές προκλήσεις και θεωρώ ότι η κατάσταση αυτή, προσβάλλει πρώτα απ’όλους εμάς τους επιχειρηματίες, έπειτα τους θεσμούς που θεσπίστηκαν για την ανάπτυξη της οικονομίας και τέλος την κοινή μας λογική! Επι τέλους να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το παιχνίδι!

  • Ο Απόστολος Πλατσούκας, είναι Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, δημοτικός σύμβουλος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα