20.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Με προσωπικές επαφές διευρύνει τους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Διαβάστε επίσης

Στην Άρτα βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ ο επικεφαλής της περιφερειακής ομάδας «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» κ. Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με πολλούς φίλους και μέλη της παράταξης.
Ο Σπύρος Ριζόπουλος το διάστημα αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, λόγω της δριμείας κριτικής που ασκεί στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη για το θέμα των σκουπιδιών, μια υπόθεση για την οποία ασχολήθηκε και στην συνάντηση που είχε και ζήτησε από όλους τους φίλους και συνεργάτες να του πουν τις απόψεις του.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Ριζόπουλος είχε δηλώσει σχετικά: «Συνήθως όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα σπίτι υπογράφουμε μια ρήτρα σύμφωνα με την οποία κάθε μέρα που καθυστερεί η ολοκλήρωσή του επιβαρύνεται ο εργολάβος με ένα ποσό. Στην περίπτωσή μας, η σύμβαση που υπέγραψε η Περιφέρεια με τον ανάδοχο προέβλεπε ρήτρα καθυστέρησης παράδοσης ύψους 690.000 ευρώ. Εφόσον το εργοστάσιο καθυστέρησε να παραδοθεί θεώρησε νομικά σωστό η νομική σύμβουλος της Περιφέρειας, κα Τατάγια, να διεκδικήσει τα χρήματα αυτά από την ΤΕΡΝΑ. Έτσι κι εκείνη έκανε εκείνο που θεώρησε αυτονόητο, ως αποτέλεσμα η εταιρεία αποφάσισε να εφαρμόσει τη σύμβαση κατά γράμμα και αφού καθυστέρησαν οι ΣΜΑ και οι ποσότητες των σκουπιδιών δεν είναι αυτές που προβλέπονται καλείται τώρα η Περιφέρεια να πληρώσει τις ρήτρες. Με άλλα λόγια ο περιφερειάρχης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος».
Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ, υπάρχει μια δυσαρέσκεια εκ μέρους της κυβέρνησης για το πως συνολικά συμπεριφέρθηκ ε η Περιφερειακή αρχή σε αυτό το ζήτημα και μάλιστα τον έχουν προσεγγίσει προκειμένου να καταγραφεί και η δική του πρόταση για την αντιμετώπιση του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει η Περιφέρεια.
Να σημειώσουμε ότι οι «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος περιφερειακός συνδυασμός, ο οποίος μάλιστα έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο αναλογικά ποσοστό από την πρώτη του εκλογική συμμετοχή και είναι από τους πλέον δραστήριους, καταθέτοντας ουσιαστικές και καίριες προτάσεις για τα ζητήματα της διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου. Ο Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος κατά την επίσκεψή του συνοδευόταν από τους Άλκη Λάνταβο (πρώην γραμματέα της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων) και τον Μιχάλη Νάτση, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την διεύρυνση της παράταξης.
Ο Σπύρος Ριζόπουλος το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε την Πάργα και περιοχές της Πρέβεζας, όπου μεταξύ των άλλων είχε συναντήσεις με φίλους και μέλη της παράταξης, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και με αυτοδιοικητικούς παράγοντες του α’ βαθμού, με τους οποίους συζήτησε προβλήματα των Δήμων της Ηπείρου, τα οποία προέκυψαν από την οικονομική κρίση.
Με μεθοδικότητα και επιμέλεια ο επικεφαλής των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ διευρύνει τις επαφές του σε όλη την Ήπειρο, με προσωπική παρουσία και με διαλογική διάθεση, προκειμένου να συνθέτει τις απόψεις και να αντιληφθεί από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες της Ηπείρου.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα