17.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Ο Σωτήρης ανατρέπει τα προγνωστικά…

Διαβάστε επίσης

Αυτό που γίνεται με τον Σωτήρη Νάκα, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται είναι το πρόσωπο αναφοράς και δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας, που υποστηρίζουν μετά πάθους ότι αν τελικά επιλεγεί ο αγαπητός πυροσβέστης για την μοναδική κενή θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, θα τον ψηφίσουν “δαγκωτό”.
Η περίπτωση αυτή, ενός υποψηφίου, με τόσο μεγάλη αναγνωρισιμότητα και διάθεση επιλογής, πρέπει πραγματικά να μας προβληματίσει ως θετική εξέλιξη, γιατί ο συμπολίτης μας, παρά την έντονη πολιτική του παρουσία, δεν είχε ποτέ “κομματικά στεγανά” να τον περιορίζουν.
Ο Σωτήρης είναι αγαπητός και με προσέγγιση σε όλους τους χώρους. Δεν γνωρίζουμε αλήθεια όμως ποια μπορεί να είναι η δυναμική του στα “βαθιά υπόγεια” των γραφείων που κοπτοράπτουν ψηφοδέλτια, σύμφωνα με τα μικροπολιτικά και παραπροσωπικά τους συμφέροντα.
Ανεξάρτητα, πάντως, από το αν ο Σωτήρης Νάκας, είναι ή όχι η τελική επιλογή, ο ίδιος νιώθει ανανεωμένος από την απροσδόκητη συμπαράταξη του κόσμου στην απόφασή του και σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσει να το κεφαλαιοποιήσει σε θετικές δράσεις και ενέργειες για την προώθηση τοπικών θεμάτων.
Μια προσωπικότητα έκπληξη στην διαδικασία, που σε μεγάλο βαθμό επιδρά καταλυτικά πάντως…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα