ΑΠΟΨΗ – press

Η Ροζίνα πρέπει να πάρει το λόγο…!

Συζητάμε για την Τσιρογιαννική “ΜΠΛΕ ΑΡΤΑ” (ελπίζουμε μην μας ζητήσει πνευματικά δικαιώματα ο Ερντογάν για την “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”) και σε μεγάλο βαθμό για την πρόταση με την δίδυμη σήραγγα, η οποία θα εκτονώνει το νερό από το ύψος του ρέματος Μπούση δια μέσω του λόφου Βαλαώρας (Περάνθη) μετά τον βιολογικό καθαρισμό και καταλαβαίνουμε το εξής: το νερό από τα όρια του Δήμου Νικολάου Σκουφά (ρέμα Μπούση) θα καταλήγει πάλι στα όρια του Δήμου Νικολάου Σκουφά (μετά το Γλυκόρριζο), με αποτέλεσμα οι περιοχές στον παλιό Δήμο Αράχθου να δέχονται όλη την εκτόνωση των νερών του ποταμού και η πόλη της Άρτας να …ονειρεύεται ΜΠΛΕ σχέδια ανάπτυξης.

Εν ολίγοις η Άρτα θα πάρει τις ομορφιές και την γραφικότητα του ποταμού και ο Δήμος Νικολάου Σκουφά θα επωμιστεί την καταστροφική του δυναμική!!!
Ποια είναι η θέση του Δήμου Νικολάου Σκουφά για το θέμα αυτό; Τι έχει να πει η Ροζίνα Βαβέτση για την προοπτική αυτή, την στιγμή που όλα τα χωριά στο σημείο αυτό είναι ανοχύρωτα από αντιπλημμυρικά έργα και αυτό διαφάνηκε στην μικρή πλημμύρα του 2015, όπου το μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισε σε υποδομές και πλημμύρες ο Δήμος Νικολάου Σκουφά και οι κάτοικοί του.
Τι λένε οι επιχειρήσεις που καταστράφηκαν, τα νοικοκυριά που δεν αποζημιώθηκαν, οι υποδομές που ποτέ δεν αποκαταστάθηκαν.
Τον λόγο έχει η Ροζίνα… Νομίζουμε ότι είναι τώρα η ώρα να μιλήσει, γιατί πολλές φορές παίρνουμε αποφάσεις μικρόνοες, χωρίς να υπολογίζουμε και τη γνώμη των άλλων.
Και ο Ερντογάν μπορεί να θέλει γαλάζιες πατρίδες, αλλά όχι σε βάρος της Ελλάδας και ο Τσιρογιάννης μπορεί να θέλει μπλε Άρτα, αλλά όχι σε βάρος του Δήμου Νικολάου Σκουφά.