19.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

Εύη Βασιλάκη: Χρυσή ευκαιρία να πράξει όσα σκεφτόταν…

Διαβάστε επίσης

Η Εύη Βασιλάκη είναι το νέο πρόσωπο στον Δήμο Αρταίων. Η πρώτη γυναίκα Γενική Γραμματέας, η νέα “σιδηρά κυρία” του Δημοτικού Μεγάρου…
Μια σοβαρή και συνάμα νεανική παρουσία, που σίγουρο είναι ότι πρόκειται να ανανεώσει δημιουργικά την λειτουργία του Δήμου στα πλαίσια των ανατεθέντων καθηκόντων.
Η εκπαιδευτικός έχει μεγάλη εμπειρία από την διοίκηση, καθώς διατελεί Προϊστάμενος Οικονομικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θέση από την οποία εκ των πραγμάτων πρέπει να αφήσει για να αφιερωθεί στον Δήμο και την ανάδειξη του έργου της Δημοτικής αρχής.
Να σημειώσουμε ότι η νεαρή πολιτικός, παρά το γεγονός ότι δεν είχε εκλεγεί (όπως βέβαια και καμία άλλη γυναίκα, δεν μπόρεσε να αναδειχθεί στα ψηφοδέλτια της δημοτικής ομάδας του Χρήστου Τσιρογιάννη, με αποτέλεσμα το γυναικείο φύλο να εκπροσωπηθεί και μάλιστα ικανά από την αντιπολίτευση) συζητούσε για τα θέματα του Δήμου και δημοσίως επεσήμανε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της δημοτικής αρχής. Μάλιστα συνήθιζε να συζητάει τα θέματα της δημοτικής αρχής με τον συνάδελφό της επίσης εκπαιδευτικό και μονίμως αντιδήμαρχο παρά τω Δημάρχω, Χριστόφορο Σιαφάκα, με τον οποίον κατά καιρούς είχαν κοινές αγωνίες για το μέλλον του Δήμου, όπως επίσης και με τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Κοτσαρίνη.
Τώρα είναι χρυσή ευκαιρία τις απόψεις που είχε ανταλλάξει με τους ικανούς αντιδημάρχους, να τις μεταδώσει και στην υπόλοιπη δημοτική ομάδα, για το καλό της Άρτας βεβαίως και την λειτουργία του Δήμου. Βέβαια, όπως πολλές φορές έχουμε δει, οι θέσεις και οι απόψεις αλλάζουν, μπροστά στα νέα δεδομένα και στην καυτή καρέκλα της διαχείρισης της εξουσίας, αλλά όπως και να χει… σίγουρα μια μαγιά θα υπάρχει.
Για να δούμε!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα