ΑΠΟΨΗ – press

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/10/2022 ΩΡΑ 10:30 Π.Μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Γενναίες αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις τώρα. Κατώτερη σύνταξη 650 ευρώ από 384 που είναι σήμερα. Να εκδοθούν άμεσα οι συντάξεις μας, να σταματήσουν οι περικοπές στα εφάπαξ.

Δεν ανεχόμαστε, δεν αποδεχόμαστε, δεν συμβιβαζόμαστε με τις αντιλαϊκές πολιτικές σας. Είμαστε ξανά στο δρόμο του αγώνα και διεκδικούμε ό,τι έχουμε πληρώσει με τη δουλειά μας. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν δανειστήκαμε, δεν μας χαρίστηκε τίποτα.

Όσοι μέχρι σήμερα κυβερνήσατε και σήμερα συνεχίζετε, είστε όλοι υπεύθυνοι για την καταστροφή μας.

Οι συνταξιούχοι είμαστε στο δρόμο του αγώνα, έχουμε την γνώση, έχουμε την πείρα, μέσα από την δράση και τους αγώνες καταφέραμε να αποκρούσουμε, να καθυστερήσουμε αντιλαϊκά και αντισυνταξιουχικά μέτρα.Είμαστε στο δρόμο του αγώνα γιατί ξέρουμε ότι μόνο με αυτόν μπορούμε να σταματήσουμε τα νέα μέτρα που μαγειρεύετε, για να ολοκληρώσετε την αντιασφαλιστική σας πολιτική, την οποία προσπαθείτε να κουκουλώσετε τάζοντας «αυξήσεις» για το 2023.          ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ