20.8 C
Arta
14 Μαΐου 2024

Ο Φώτης Φώτης, μια δυναμική υποψηφιότητα για τον Δήμο Αρταίων

Διαβάστε επίσης

Θα παρουσιάσουμε την παρακάτω είδηση, περισσότερο ως πληροφορία, παρά σαν κάτι το δεδομένο. Δεν έχουμε επιφυλάξεις, αναφορικά με το περιεχόμενό της, αλλά σχετικά με το χρονισμό της εν όψει των εξελίξεων.
Η πληροφορία αφορά το ενδιαφέρον του περιφερειακού συμβούλου κ. Φώτη Φώτη, να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων και μάλιστα να έχει πλαισιωθεί από μια δεκάδα προσώπων, που μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποια πολιτική παρουσία.
Είναι πραγματικά μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, που έρχεται να ακολουθήσει μια σειρά καταστάσεων, που από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ξεκινήσει και είναι επίσης θετικό ότι μπορεί να αρχίσει ο διάλογος για τον Δήμο Αρταίων να εμφανίζεται πιο ενδιαφέρων και πιο αισιόδοξος για τον μέσο πολίτη.
Να αναφέρουμε ότι ο Φώτης Φώτης, γνωστός ως το άμεσο περιβάλλον του γιατρού Παύλου Στασινού, είναι ένα πρόσωπο με πολλές αναφορές σε κεντροαριστερό, αλλά και δεξιό χώρο, αλλά επίσης έχει πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα του, αναφορικά με τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη, ο οποίος είναι και επικεφαλής δημοτικής παράταξης, που γρήγορα θα κληθεί να τους ξεσκονίσει…
Η πορεία των πραγμάτων, είναι αισιόδοξη πάντως, καθώς ένα πρόσωπο που γνωρίζει καταστάσεις και ανθρωπογεωγραφία της πολιτικής στην Άρτα, θα μπορεί να δημιουργήσει μια δυναμική αλλαγής στον Δήμο Αρταίων.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα