18.2 C
Arta
15 Μαΐου 2024

Το έκαναν “οικογενειακή” υπόθεση…

Διαβάστε επίσης

Του ήρθε ταμπλάς του Σωτήρη Νάκα, το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ η οποία στο ρεπορτάζ που έκανε ανέφερε ότι η σύζυγός του και γνωστή επιχειρηματίας Γεωργία Πατέντα προορίζεται ως υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Άρτας της Νέας Δημοκρατίας.
Ως γνωστόν ο Σωτήρης Νάκας, είναι υποψήφιος για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και όπως εκτιμά ο ίδιος, ο επικρατέστερος για την τελική επιλογή και όπως είναι φυσικό το συγκεκριμένο δημοσίευμα, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τόσο στον ίδιο, όσο και στους φίλους του, οι οποίοι τον πήραν τηλέφωνο, προκειμένου να τον ενημερώσουν, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ήταν απομονωμένοι, ως νοσούντες από κορωνοϊό.
Πέραν από το κωμικό του πράγματος, όμως, η συγκεκριμένη πληροφορία, δεν μπορεί να είναι τυχαία, αλλά μάλλον προέρχεται από πιθανό εσωκομματικό αντίπαλο του Σωτήρη, καθώς ουδέποτε υπήρξε ενδιαφέρον εκ μέρους της Γεωργίας Πατέντα να συμμετέχει σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο.
Φαίνεται λοιπόν ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες, για πολλούς θα αρχίσουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι επιθέσεις κάτω από τη ζώνη, το θέμα είναι όμως ότι το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια, και γρήγορα θα αποκαλυφθεί ο ιθύνων νους αυτής της ανέντιμης κίνησης…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα