25.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Δημήτρης Ευαγγέλου από την ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε επίσης

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας κ. Κωνσταντίνο Τράμπα, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Δημήτριος Ευαγγέλου, ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με επικεφαλής το Δήμαρχο Αρταίων κο Χρήστο Τσιρογιάννη. 

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε, 

Με την παρούσα, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με επικεφαλής το Δήμαρχο Αρταίων κο Χρήστο Τσιρογιάννη. 

Στην απόφαση μου αυτή με ώθησαν προσωπικοί λόγοι, αλλά και λόγοι διαφωνίας με τον υφιστάμενο τρόπο διοίκησης. Οι ανωτέρω λόγοι με οδήγησαν στο να διαχωρίσω τη θέση μου και να μην αποδεχτώ οποιαδήποτε πρόταση αντιδημαρχίας μου προτάθηκε, προκειμένου να συνεχίσω στο πλευρό της παρούσας διοίκησης, παρά το γεγονός ότι η πολύχρονη επαγγελματική μου εμπειρία και η θητεία μου σε θέσεις αυξημένης ευθύνης, είχαν πολλά ακόμη να συνεισφέρουν στο χώρο, κυρίως, της Παιδείας από τον οποίο προέρχομαι και τον οποίο υπηρετώ με αφοσίωση. 

Στο σημείο αυτό, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους συμπολίτες – συνδημότες μου για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου, η οποία εκφράστηκε με την ψήφο τους και την εκλογή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. 

Όλο αυτό το διάστημα υπηρέτησα με ακεραιότητα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Πρόεδρος Νομικού Προσώπου, ως μέλος Διοικητικών Συμβουλίων, ως μέλος επιτροπών και την τελευταία χρονιά ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού, Παιδείας και Δια βίου Μάθησης και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε όλες τις παραπάνω θέσεις, θεωρώ ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και προσπάθησα να δώσω λύσεις σε σημαντικά ζητήματα, με γνώμονα αποκλειστικά το σεβασμό προς τον Αρτινό λαό και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα, συναδέλφους αιρετούς, προσωπικό του Δήμου, εκπροσώπους φορέων και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. Θα ήθελα όμως και να απολογηθώ για όσα δεν πρόλαβα να υλοποιήσω και να ζητήσω συγγνώμη από όσους τυχόν δυσαρέστησα στο πλαίσιο των καθηκόντων μου. 

Απευθυνόμενος με απόλυτο σεβασμό στους συνδημότες και τις συνδημότισσές που με τίμησαν με την ψήφο τους, τους διαβεβαιωνω, κοιτάζοντάς τους στα μάτια, ότι θα συνεχίσω, ως ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος, να τους υπηρετώ, η δε ψήφος μου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι πάντα προς όφελος αυτών. 

Δε θα σταματήσω ποτέ να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου αυτού. Είμαι βέβαιος ότι το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρει τρόπο να εκφραστεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Με τιμή

Δημήτριος Χ. Ευαγγέλου

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα