ΑΠΟΨΗ – press

Τι έκανε ο Μουσαβερές όταν έκοψαν το ρεύμα στο Πέτα

Κάνουμε κι εμείς την αυστηρή σε κάθε περίπτωση κριτική στα ζητήματα του Δήμου Αρταίων, αλλά πολλές φορές η πραγματικότητα, όσο και να θέλουμε να κατηγορήσουμε τον Δήμο και τις υπηρεσίες του, είναι πιο σκληρή απ’ότι θα περίμενε κανείς.
Αναφέρεται λοιπόν ότι σε Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, έγινε διακοπή ρεύματος από την αρμόδια για το σκοπό αυτό εταιρία, λόγω παράλειψης του Δήμου να πληρώσει εμπροθέσμως τον λογαριασμό του ρεύματος. Και θυμηθήκαμε μια αντίστοιχη περίπτωση, όπου η ΔΕΗ (πριν να γίνει ΔΕΔΔΗΕ) είχε κόψει το ρεύμα από το Δημαρχείο του τότε Δήμου Πέτα. Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Μουσαβερές, λειτούργησε αστραπιαία και διέταξε να διακοπεί η λειτουργία του δρόμου που οδηγούσε στο φράγμα του Πουρναρίου. Όταν διαμαρτυρήθηκαν από την ΔΕΗ, τους είπε «εσείς μου κόψατε το ρεύμα, εγώ σας κόβω τον δρόμο» και η συζήτηση οδηγήθηκε στο ότι η ΔΕΗ χρωστούσε στον Δήμο Πέτα από τις παρακρατήσεις τελών και φόρων και παρόλα αυτά προχώρησε στην διακοπή, αντί να συμψηφίσει τις οφειλές.
Για να επιστρέψουμε και στο θέμα: αμελής ο Δήμος, απρεπής η εταιρία ηλεκτροδότησης, που προχώρησε σε διακοπή ρεύματος, σε ένα δημοτικό Σχολείο, όπου τα παιδιά των υπαλλήλων θα μπορούσαν να μαθητεύουν. Και νομίζουμε ότι ο Δήμος πρέπει να αντιδράσει όπως πρέπει… ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

Τελευταία ευκαιρία το OPEN MALL