19.8 C
Arta
18 Απριλίου 2024

ΕΠΣ Άρτας: Πρόεδρος πάλι ο Θανάσης Τρομπούκης, αλλά φαίνεται ότι οι εκλογές , θα έχουν συνέχεια στην Γ.Γ. Αθλητισμού…

Διαβάστε επίσης

Επεισοδιακές οι εκλογές στην ΕΠΣ Άρτας σήμερα το μεσημέρι με τον Θανάση Τρομπούκη να επανεκλέγεται, ως μοναδικός υποψήφιος και τον Ηλία Μαζαράκο, να δηλώνει ότι οι εκλογές αποτέλεσαν παρωδία καθώς τον απέκλεισαν παράνομα από την διαδικασία.
Να σημειώσουμε ότι αργά το βράδυ ανακηρύχθηκαν οι υποψηφιότητες για την θέση του Προέδρου, του Δ.Σ. και της Ε.Ε. με το Διοικητικό συμβούλιο να ακυρώνει την υποψηφιότητα του Ηλία Μαζαράκου για την θέση του Προέδρου και του Μπουρνάκα Γεώργιου από την Ε.Ε.
Όπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση αυτή δυναμίτισε την κατάσταση και για τον λόγο αυτόν σήμερα οι εκλογές έγιναν εν μέσω αντεγκλήσεων, εντάσεων και προπηλακισμών, καθώς στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Άρτας στις Κεραμάτες, είχαν τοποθετηθεί προσωπικό ασφαλείας από εταιρία Security, η οποία, για την τήρηση της τάξης, επέτρεπε την είσοδο μόνο στους εκλογικούς εκπροσώπους των σωματείων και όχι στους προέδρους, τους υποψηφίους, αλλά ακόμη και στον δικηγόρο του Ηλία Μαζαράκο, ο οποίος είχε προσέλθει προκειμένου ενώπιον της Γ.Σ. να προβάλλει ένσταση για τον εκλογικό του αποκλεισμό.
Στον χώρο ήρθε και η Αστυνομία, αλλά συνέστησε ψυχραιμία και κατευνασμό των εντάσεων. Να σημειωθεί ότι η Γ.Σ. δεν έλαβε χώρα στον χώρο συνελεύσεων αλλά στα λουτρά των εγκαταστάσεων του γηπέδου, ώστε να αποκλειστούν όλοι πλην των εκπροσώπων.


Στην Γ.Σ. προήδρευσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας Θανάσης Τρομπούκης και όταν έγινε συζήτηση αναφορικά με την ένσταση Μαζαράκου, δημιουργήθηκε ένταση και αποχώρησαν οι εκπρόσωποι από 9 σωματεία… Έτσι ψήφισαν συνολικά 14 από τα 23 σωματεία, που είχαν δικαίωμα ψήφου.
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι εκλογές και ο Θανάσης Τρομπούκης έλαβε οκτώ σταυρούς, σε σύνολο 12 εγκύρων ψηφοδελτίων (υπήρχε 1 Λευκό και 1 Άκυρο).
Οι σύμβουλοι που εκλέγονται είναι οι:ΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (με 7 σταυρούς), ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (με 7 σταυρούς),ΡΟΒΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (με 6 σταυρούς), ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (με 6 σταυρούς), ΚΛΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (με 5 σταυρούς), ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (με 5 σταυρούς) ΣΦΗΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ (με 5 σταυρούς), και ΘΕΜΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (με 3 σταυρούς) – (μετά από κλήρωση με τους ισοψηφίσαντες Πανακουλια Στυλιανό και Αθανάσιο Μητροπάνο).
Απ’ότι φαίνεται πάντως, δεν είναι η τελευταία πράξη του δράματος, καθώς ο αποκλεισθείς υποψήφιος Ηλίας Μαζαράκος, θα προσφύγει αρμοδίως στα εποπτικά όργανα της Γ.Γ. Αθλητισμού, προκειμένου να ζητήσει την ακύρωση της διαδικασίας, όπως ακολουθήθηκε καθώς αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η σημερινή διαδικασία ολοκληρώθηκε με τον μόνο τρόπο που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί. Σε μια γενική συνέλευση παρωδία και αφού πραξικοπηματικά και παράνομα είχε αποκλείσει την υποψηφιότητά μου, ο κ. πρόεδρος κατόρθωσε να πάρει οκτώ (8) ολόκληρους ψήφους σε σύνολο 23 σωματείων – μελών! Είναι πλέον αντιληπτό από όλους γιατί έκανε τα πάντα προκειμένου να αποκλείσει την δική μου υποψηφιότητα. Κύριε πρόεδρε δυστυχώς χάσατε! Τα αρμόδια όργανα στα οποία θα προσφύγουμε άμεσα, θα σας οδηγήσουν στην έξοδο και θα δώσουν τη δυνατότητα στα μέλη της ΕΠΣ Άρτας, μέσα από μια άψογη διαδικασία, να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα βγάλουν το ποδόσφαιρο από το τέλμα και την ανυποληψία που το έχετε οδηγήσει!
Συνεχίζουμε δυνατά!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα