20.8 C
Arta
1 Μαΐου 2024

Τον Παναγροτικό Αγίου Σπυρίδωνα , για την προημιτελική φάση του Κυπέλου ΕΠΣ Άρτα ς <<Ηλίας Στύλιος>> αντιμετωπίζει η Αναγέννηση Άρτας.

Διαβάστε επίσης

Αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας μας , η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την  Τετάρτη στις 15:00 στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα κόντρα στον Παναγροτικό Αγίου Σπυρίδωνα.. 

Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αγώνα την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου  στο Ενωσιακό γήπεδο στις Κεραμάτες Άρτας , με τον προπονητή Δημήτρη Θώδη να μην έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση τους τραυματίες Ανδρέα Τσέτσος , Δημήτρη Ασπροποταμίτη , Γεώργιο Δερβίλη , καθώς και τον τιμωρημένο Γεώργιο Νικολαΐδη που είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα. 

Επίσης θα απουσιάσουν για επαγγελματικούς λόγους ο Λάμπρος Τσιλιγιάννης και ο Κωνσταντίνος Ψαλλιδάκης., ενώ σταμάτησε από την ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής Βασίλειος Ζήσης λόγω προβλήματος υγείας να του ευχηθούμε περαστικά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να είναι γερός και δυνατός. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κύριος Μπαϊλης , με βοηθούς τους Κυρίους  Νούσια και Δημητρόπουλο. .

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας , να είμαστε όλοι εκεί !!!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα