21.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Αλλοίωση Αποτελέσματος με συνεχόμενα διαιτητικά λάθη.

Διαβάστε επίσης


Κατ αρχάς, ευχαριστούμε τους φιλάθλους της αγαπημένης ομάδας των Αρτινών Φιλάθλων που συμπαραστέκονται στην ομάδα μας την Αναγέννηση μας.

 Η καταφανέστατη αλλοίωση του αποτελέσματος και στον σημερινό   αγώνα πρωταθλήματος με τα διαιτητικά λάθη είναι γεγονός .

Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή Κακκάβα της ομάδος των Αγίων Αναργύρων ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό στην διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα. Απευθυνόμαστε προς όλο το φίλαθλο 

κόσμο της Άρτας καθώς επίσης και στην ΕΠΣ Άρτας ,τον Σύνδεσμο Διαιτητών Άρτας, στην  επιτροπή Διαιτησίας , καθώς  επίσης θα  κάνουμε και αναφορά σε αυτούς που θέλησαν και διεκδίκησαν τις εκλογές της ΕΠΣ Άρτας και ηττήθηκαν, να βρουν κάποιο άλλο θύμα  για την ήττα τους.

 Κύριοι

 Μήπως ενοχλεί η αγαπημένη ομάδα η Αναγέννηση η οποία προσπαθεί για το καλύτερο του Αρτινού Ποδοσφαίρου;

 Μήπως ενοχλεί που η ομάδα μας είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και οδεύει προς τα μπαράζ της Γ Εθνικής κατηγορίας;

Σας κάνουμε γνωστό σε όλους ότι δεν θα επιτρέψουμε να παίζετε με την ομάδα μας και την ιστορία της και δεν θα επιτρέψουμε πλέον τα πολύ μεγάλα 

διαιτητικά λάθη που όλως τυχαίως γίνονται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας.

Η Αναγέννηση  Δεν θα ανεχθεί αλλά Διαιτητικά λάθη , θέλει τα παιχνίδια να  τα παίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο με όλες τις ομάδες τις οποίες σεβόμαστε και όχι  απέναντι στους διαιτητές που με τα σφυρίγματα τους αλλοιώνουν τα αποτελέσματα .

Ποτέ δεν μπήκαμε στη διαδικασία να  βγάλουμε ανακοίνωση για να διαμαρτυρηθούμε πιστεύοντας ότι υπάρχουν και ανθρώπινα λάθη .

Και αυτό για να βοηθήσουμε στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

 Όμως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει όχι γιατί η Αναγέννηση στερήθηκε τους δύο βαθμούς αλλά γιατί ο διαιτητής ήταν ο κυρίαρχος και ο βασικός αντίπαλος στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο.

Κύριοι, το λέμε ορθά κοφτά σε όλους τους προαναφερόμενους, αν η ομάδα μας ενοχλεί απλά ενημερώστε μας ώστε να βρούμε μία λύση για να δώσουμε και ευκαιρίες και στα πιο νέα παιδιά, για να μην υπάρχουν κόντρες με τις άλλες ομάδες , κόντρες που εσείς  δημιουργείται για να μην έχουμε ενδεχομένως σοβαρούς τραυματισμούς , γιατί θέλουμε τη σωματική ακεραιότητα  πάνω απ όλα όλων των ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων .

Το Δ. Σ  ευχαριστεί τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την εξαιρετική συμπεριφορά τους και για τη συνέπεια και το πάθος που τους διακρίνει καθώς και την αγωνιστικότητα τους.

 Η ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ,

 θα συνεχίσει την προσπάθεια της όποιο αποτέλεσμα και να έχει στο τέλος του πρωταθλήματος και να είναι σίγουροι όλοι ότι η Αναγέννηση θα δώσει πάλι το χαμόγελο και την χαρά σε όλους τους Αρτινούς φιλάθλους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα