18.8 C
Arta
23 Απριλίου 2024

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Μιχάλη Κοτσαρίνη

Διαβάστε επίσης

Αξιότιμε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων κε Τράμπα.

Αγαπημένε φίλε Κώστα. Προτού προχωρήσω στο κυρίως θέμα της επιστολής που κρατάς τώρα στα χέρια σου, επίτρεψέ μου να αναφερθώ προσωπικά σε σένα, μιας και μαζί συμπορευόμαστε 13 και πλέον χρόνια, υπηρετώντας αξίες και ιδανικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Από το 2010 και μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουμε κληθεί να συναποφασίσουμε και να πάρουμε θέσεις σε πάμπολλα ζητήματα, παίρνοντας τις περισσότερες φορές αποφάσεις που είχαν μοναδικό γνώμονα – όχι την προσωπική μας προβολή – αλλά την αγάπη στην ιδιαίτερή μας πατρίδα. Μοιραστήκαμε ανησυχίες, προβληματισμούς έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο ΜΟΝΟ το καλό της περιοχής μας και τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μας για να τους εκπροσωπήσουμε. 

Είμαστε και οι δύο άνθρωποι επαγγελματίες,  ο καθένας στον δικό του παραγωγικό τομέα, άνθρωποι που η συναναστροφή ανάμεσα σε ανθρώπους αποτελεί ευχαρίστηση αλλά και μέγιστη ευθύνη όταν καλούμαστε τόσα χρόνια να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη αυτή προς τα πρόσωπά μας.  

Σου καταθέτω λοιπόν σήμερα την παρούσα επιστολή για γνωστοποιήσω τόσο σε σένα πρωτίστως όσο και στους λοιπούς συναδέλφους μου, την απόφαση να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου. 

Μια θέση που αφενός ο Δήμαρχος – τον οποίο και ευχαριστώ – μου την εμπιστεύτηκε και αφετέρου πιστεύω την υπηρέτησα με αφοσίωση, εντιμότητα και ειλικρίνεια κοιτώντας τους πολίτες  καθαρά μέσα στα μάτια. 

Λόγοι  όμως καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ, λόγους που τόσο στον Δήμαρχο όσο και στη λοιπή Δημοτική Ομάδα τους έχω από καιρό γνωστοποιήσει, με οδηγούν εκτός από Αντιδήμαρχο να αποχωρήσω και από τον ίδιο τον Συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία», θέτοντας τον εαυτό μου τούδε και στο εξής ως ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο έως το πέρας της παρούσας αυτοδιοικητικής θητείας.  

Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένειά μου, τους φίλους, τους συμπολίτες μου, τους υπαλλήλους του Δήμου, κι όλους όσοι με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Παραμένω στα κοινά του τόπου μας με μοναδικό σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής μας, αποτάσσοντας φυσικά τις όποιες παρωπίδες στείρας αντιπαράθεσης και αντιπολίτευσης. 

Με όσους έχω συνεργαστεί τόσο επαγγελματικά όσο και αυτοδιοικητικά θα γνωρίζουν πως πάντοτε υπήρξα, αλλά και θα εξακολουθήσω να είμαι, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ένας άνθρωπος λαϊκός που επέλεξα να ζω και εργάζομαι στον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας. Ένα πρωτογενή τομέα που αποτελεί την κινητήριο δύναμη αλλά και το εφαλτήριο ανάπτυξης τόσο του Δήμου μας όσο και ολάκερου του Νομού.   

                Με τιμή προς το πρόσωπο όλων 

 Μιχάλης Κοτσαρίνης 

  Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Αρταίων 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα