23.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

Ο Μιχάλης Βλάχος: με εμπειρία και ευαισθησία, υποψήφιος και πάλι…

Διαβάστε επίσης

Ο Μιχάλης Βλάχος, είναι ένα πρόσωπο, τις ικανότητες του οποίου γνωρίσαμε ευρέως από τον επαγγελματικό του χώρο στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Ως υποδιευθυντής, αλλά και ως πρόσωπο εμπιστοσύνης, όλων σχεδόν των διοικητών που πέρασαν από την Άρτα, όπως του Κώστα Ντιναλέξη, του συγχωρεμένου Γιώργου Λάμπρου, του Νίκου Κατσακιώρη κλπ, εκτός από την οργανωτική του δεινότητα, μπόρεσε να δυναμώσει τον εξωστρεφή χαρακτήρα του Νοσοκομείου και να το καταστήσει πιο φιλικό στους πολίτες, αλλά και τους εργαζόμενους.

Στην συνέχεια τον γνωρίσαμε ως δημοτικό σύμβουλο της πρώτης δημοτικής αρχής του Χρήστου Τσιρογιάννη, οπότε και ανελαβε επιτυχώς τα καθήκοντα του προέδρου της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αρταίων, αλλά και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας. Εκεί απέδειξε ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας της Άρτας, έχει πρόσβαση σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, και με εμπειρία μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα τους, προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

Παρά το γεγονός ότι ο προηγούμενος εκλογικός νόμος δεν του επέτρεψε την εκλογή, ο Μιχάλης Βλάχος συστρατεύεται ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Αρταίων Χ. Τσιρογιάννη καθώς πιστεύει πως η δημοτική αρχή είναι επιτυχημένη και ακολουθεί ένα αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης.

Πέραν των άλλων αξιολογεί ότι και ο ίδιος και η Δημοτική ομάδα του Χ. Τσιρογιάννη έχουν δρομολογήσει σημαντικό έργο το οποίο θα πρέπει να συνεχιστεί!

Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του φίλου Μιχάλη ως εξής:

Το ρόστερ των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της “Αρτινών Συνεργασία” όλο και δυναμώνει, όλο και πληθαίνει. Κοντά μας, λοιπόν, έχουμε από σήμερα και τον Μιχάλης Βλάχος.

Ένας άνθρωπος που ξέρει από Δημόσια Διοίκηση και μάλιστα σε δύσκολους τομείς, αφού ο ίδιος έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.ΔΑ, όπου και συνεργαστήκαμε άψογα μεταξύ μας. Γνωρίζει, όμως, πολύ καλά και τα θέματα της δημόσιας υγείας αφού για πολλά χρόνια υπηρετούσε στο Νοσοκομείο της πόλης μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, θεωρώ πως η παρουσία του φίλου Μιχάλη, θα είναι πολύτιμη στο νέο μας Δημοτικό Συμβούλιο και σας καλώ να τον στηρίξετε, ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο ΔΕ Αρταίων.

Να ευχηθούμε και εμείς καλή επιτυχία στην προσπάθεια του Μιχάλη.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα