20.8 C
Arta
14 Μαΐου 2024

Συνέχεια των επαφών του Χριστόφορου Σιαφάκα με καταστηματάρχες επί της περιφερειακής οδού και ανοιχτός διάλογος με τους κατοίκους στο Γλυκόριζο Άρτας

Διαβάστε επίσης

 Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί», κ Σιαφάκας Χριστόφορος επισκέφθηκε τη Δευτέρα το πρωί 24/07/2023 τα καταστήματα επί της περιφερειακής οδού, συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και καταναλωτές ακούγοντας τα προβλήματά τους και ενημερώνοντας για δράσεις στήριξης των ντόπιων επαγγελματιών.

        « Όλοι μαζί, με ευθύνη και αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας επαγγελματίες και καταστηματάρχες οφείλουμε να κρατήσουμε όρθια την τοπική αγορά. Ως μία πράξη συλλογικής ευθύνης, πρέπει να στηρίζουμε τις τοπικές μας επιχειρήσεις. Δείχνουμε την προτίμησή μας στα καταστήματα της πόλης, διατηρούμε ζωντανή την τοπική οικονομία και υποστηρίζουμε τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους»,  τόνισε ο κ. Σιαφάκας.

        Την ίδια ημέρα το απόγευμα  βρέθηκε με τους συνεργάτες του σε μια ανοιχτή συγκέντρωση πολιτών στην Πλατεία του Γλυκόριζου, όπου αναδείχθηκαν σημαντικά θέματα που έθεσαν οι δημότες μας, από τους οποίους έγινε δεκτός με θέρμη. Άκουσε τις προτάσεις τους, τους προβληματισμούς τους και απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν.

         Ο κ. Σιαφάκας μεταξύ άλλων εστίασε στην επίλυση του ιδιοκτησιακού στο Γλυκόριζο, ένα δυστυχώς χρόνιο ζήτημα,  κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:  «για να λυθεί το  χρόνιο αυτό  ζήτημα και  οι δημότες μας να αποκτήσουν και τυπικά την κυριότητα των εκτάσεών τους, στις οποίες φέρεται κύριος ο Δήμος Αρταίων, άμεσα από την πλευρά μας θα γίνει υποβολή αιτήματος στο υπουργείο εσωτερικών με πλήρη φάκελο και σκοπό την έκδοση νομοθετικής ρύθμισης για την τακτοποίηση θεμάτων κυριότητας κατεχομένων δημοτικών εκτάσεων από ιδιώτες στο Γλυκόριζο και στις περιοχές κάτω Παναγιάς και Αγίου Γεωργίου.

        Θα συνεχίσουμε την επικοινωνία και τις επαφές μας με όλους μέσα από ανοιχτές συγκεντρώσεις,  επαφές που αποτελούν, όπως έχουμε αναφέρει και πιστεύουμε, το ¨οξυγόνο¨ για τη δημοτική μας αρχή!  Γιατί μέσα από τη συνεργασία και έναν καλά οργανωμένο σχεδιασμό, θα καταφέρουμε τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας και την υλοποίηση σημαντικών έργων στην πόλη μας ». 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα