ΑΠΟΨΗ – press

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και υπεροχής για τον Χριστόφορο Σιαφάκα στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

Χρ. Σιαφάκας: «Όταν ηγείσαι μιας ομάδας οφείλεις να σέβεσαι και να τηρείς τους κανόνες που διέπουν αυτή τη διεργασία: αξίες όπως Θάρρος, Επικοινωνία, Ευελιξία, Υπευθυνότητα, αλλά και Ταπεινοφροσύνη, πρέπει να είναι οδηγοί μας…»

Αθρόα και άνευ προηγουμένου ήταν η προσέλευση των πολιτών της Άρτας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, Χριστόφορο Σιαφάκα. 

Έτσι λοιπόν, από νωρίς το απόγευμα της  Παρασκευής, στην κεντρική πλατεία της πόλης,  άρχισε να συρρέει ο κόσμος και πολύ γρήγορα επικράτησε το αδιαχώρητο .

Οικοδεσπότης,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων, Χριστόφορος Σιαφάκας. 

Με εμφανές το χαμόγελο στα χείλη του για τη νίκη που διαφαίνεται στον ορίζοντα, αλλά και με επίγνωση του βάρους της εντολής που θα του δώσουν οι δημότες στις 8 Οκτώβρη για ριζικές και εποικοδομητικές αλλαγές στην Άρτα, καλωσόρισε όλους τους δημότες και συνομίλησε μαζί τους. 

Δίπλα του, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, βρισκόταν σύσσωμη η οικογένειά του, η σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους, μαζί με συνεργάτες και εγκάρδιους φίλους του.

Η τελετή ξεκίνησε με ένα υπέροχο σχήμα τριών κοριτσιών, όπου με το μελοποιημένο και συμβολικό άκουσμα  του «Πρωτομάστορα»  και του «Γεφυριού της Άρτας» μάγεψαν τον πλήθος. Η Μαριλένα Μιχαήλοβιτς στο βιολί, η  Γλυκερία Παπαγεωργίου στο  τραγούδι και κιθάρα και η Κωνσταντίνα Κομπογιάννη στο τραγούδι ,καταχειροκροτήθηκαν και άφησαν την πιο όμορφη, την πιο ελπιδοφόρα εικόνα.

Με ευλάβεια και ο καθιερωμένος αγιασμός.  Με ευχές για νίκη, σύνεση και ορθή διακυβέρνηση του Δήμου, ευχές τις οποίες τόσο ο επικεφαλής, όσο και οι υποψήφιοι άκουσαν  με προσοχή και δέχτηκαν με αίσθημα ευθύνης, κατανοώντας ότι η επιθυμητή αλλαγή που θα οδηγήσει την Άρτα σε καλπάζουσα αναπτυξιακή πορεία μπορεί να έρθει μόνο μέσα από ενέργειες διοίκησης του Δήμου, που θα βασίζονται σε αξίες όπως διαφάνεια, ειλικρίνεια, εντιμότητα, σοβαρότητα, σεβασμό και αξιοκρατία.  

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας στην  ομιλία του αναφέρθηκε στις μείζονος σημασίας προτεραιότητές του από την επομένη των εκλογών, προτεραιότητες που θα βάλουν την Άρτα στο δρόμο της διεκδίκησης της ανάπτυξης και της προόδου, σε όλους τους τομείς:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας υπογράμμισε πως το όραμά του για την Άρτα είναι ξεκάθαρο, σχεδιασμένο και προγραμματισμένο, επισημαίνοντας πως κάθε ενέργεια και δράση της νέας Δημοτικής Αρχής θα κινείται μόνο προς αυτήν την κατεύθυνση. 

 «Το όραμά μας είναι ένα: ο Δήμος μας να σταθεί όρθιος, να σηκώσει ανάστημα, να φτάσει ψηλά, με υπερηφάνεια, να αποκτήσει χαρακτήρα και Ταυτότητα! Όραμά μας είναι ένας Δήμος Αρταίων εξωστρεφής, «ανοιχτός» σε επισκέπτες και «ζωντανός» για τους δημότες, με την πόλη της Άρτας να γίνεται από «πόλη πέρασμα» σε «πόλη προορισμός». 

Δήμος του πολιτισμού, που αποκτά τοπική ταυτότητα. Δήμος με ευκαιρίες επενδύσεων για στήριξη της επιχειρηματικότητας και προώθηση νέων τεχνολογιών, με στόχο τις νέες θέσεις εργασίας για το μέλλον της νέας γενιάς. Δήμος με επίκεντρο τον πολίτη, κοινωνικά ευαίσθητος στις ανάγκες των δημοτών του. Ονειρευόμαστε ένα Δήμο Αρταίων που θα θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα τους δημότες!

Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή που θα ΥΠΗΡΕΤΕΙ τους δημότες και όχι το αντίστροφο…».

Μετά το πέρας της ομιλίας του κυρίου Σιαφάκα, ακολούθησε η παρουσίαση των 250 υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού.

Ο κ. Σιαφάκας, αισθανόμενος από καρδιάς περήφανος για την επιλογή των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί», επεσήμανε ότι πρόκειται για αξιόλογους, εργατικούς, έντιμους πολίτες, που δεν ήρθαν στην παράταξη για να λάβουν αξιώματα και «καρέκλες», αλλά για να συνεισφέρουν με απτά έργα στη μεγάλη πολυπόθητη αλλαγή που ζητά ο τόπος μας, που ζητούν οι πολίτες εδώ και χρόνια, ώστε να ζουν στην Άρτα που ονειρεύονται, σε μια Άρτα φωτεινή, γεμάτη ζωή, πρόοδο και ανάπτυξη, σε μια Άρτα υπεύθυνα μαζί!

 «Οι συνεργάτες μου κι εγώ, θα αγωνιστούμε καθαρά, τίμια, με αρχές, ήθος και αξίες για την πρόοδο και την ανάπτυξη αυτού του τόπου.

Θα αγωνιστούμε για ένα Δήμο Αρταίων που θα σέβεται τους Δημότες του, θα αγωνιστούμε για μια Δημοτική Αρχή που θα σέβεται όλες και όλους τους εργαζόμενους…

Σας προσκαλώ σ’ έναν αγώνα με εντιμότητα και ειλικρίνεια.

Σας καλώ να τηρήσουμε και να διδάξουμε έμπρακτα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΣΕΣΘΑΙ» 

Για μια Άρτα υπεύθυνα Μαζί!»