ΑΠΟΨΗ – press

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ης Οκτώβρη 2023

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΛΛΩΝΗΣ

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη ψηφίζουμε  «Λαϊκή Συσπείρωση»!

Για να εκλεγούν περισσότεροι σύμβουλοι δοκιμασμένοι αγωνιστές, που συμπορεύονται με το ΚΚΕ, στο πλευρό του Αρτινού λαού. Για να εκφράζουν τις διεκδικήσεις και τις αγωνίες του λαού, να παλεύουν ενάντια στο ενιαίο μπλοκ κυβέρνησης, αστικών κομμάτων και των εκλεγμένων τους στο Δήμο Αρταίων.

Για να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, που καταδικάζει το λαό στην ακρίβεια, τη φοροληστεία, την ενεργειακή φτώχεια, τον αφήνει συνεχώς εκτεθειμένο σε κινδύνους για τη ζωή και την ασφάλειά του. Για να πάρει ανάσα ο λαός και με περισσότερες δυνάμεις, να ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ διεκδικώντας τις σύγχρονες ανάγκες του!

Για να χάσουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και των δήθεν «ανεξάρτητων» που ακουμπούν σε αυτό το κόμμα και σε ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ. Αυτοί που «δουλειά τους» είναι να εξειδικεύουν στην Περιφέρεια και τους δήμους την ενιαία αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και κράτους, παρότι εμφανίζονται ψευδώς ως «αυτοδιοικητικοί» και «κοντά στο λαό». Είναι δεσμευμένοι από φανερά και αθέατα επιχειρηματικά συμφέροντα και αντιμετωπίζουν τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων ως «κόστος».

Μάχιμη, 100% λαϊκή αντιπολίτευση στο Δήμο Αρταίων

Η δημοτική αρχή Τσιρογιάννη και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι των αστικών κομμάτων συμπίπτουν στην προώθηση της πολιτικής της κυβέρνησης, της στρατηγικής της ΕΕ, της «επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας», στα «θέλω» των επιχειρηματικών ομίλων. Αυτήν την πολιτική έχουν το θράσος να τη διαφημίζουν ως «ανάπτυξη για όλους» και καυγαδίζουν μόνο για το ποιος είναι πιο ικανός και γρήγορος να την προωθήσει. Πρόκειται όμως για ανάπτυξη που προϋποθέτει μεγαλύτερη εκμετάλλευση του λαού.

Αρκετά με το «πάμε και όπου βγει». Να πάμε στον αγώνα για να βγούμε δυνατοί!

Οι υποψήφιοι κομμουνιστές και αγωνιστές, συμπορευόμενοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης δεσμεύονται για την ανάπτυξη της πάλης για όλα τα προβλήματα του λαού. Για να πραγματοποιούνται έργα αναγκαία για το λαό, να λαμβάνονται πραγματικά μέτρα ανακούφισης. Να μπει φρένο σε νέους αντεργατικούς νόμους «εκτρώματα», όπως το πρόσφατο της ΝΔ για την 13ωρη εργασία.

Να δυναμώσει ο δρόμος του ανυποχώρητου αγώνα, απέναντι στις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ τους εκλεκτούς τους στο Δήμο Αρταίων. Θέτουμε στην πρώτη γραμμή τις ανάγκες τους λαού της Άρτας:

.

Στο Δήμο Αρταίων δεν ψάχνουμε τη διαφορά ανάμεσα στους εκλεκτούς των αστικών κομμάτων. Κάνουμε τη διαφορά. Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας.

Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης
που στηρίζει το ΚΚΕ παντού.