20.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Άρτας ο Χριστόφορος Σιαφάκας

Διαβάστε επίσης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί», επισκέφθηκε το τοπικό υποκατάστημα ΕΦΚΑ, την ΔΟΥ,  και τα γραφεία της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας στην Άρτα και συνομίλησε με εργαζόμενους και στελέχη.

Στα γραφεία της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ της Άρτας, ο κ. Σιαφάκας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό και τα στελέχη για το έργο που παράγεται, αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες, παρά το φόρτο εργασίας -δεδομένου ότι το τμήμα έχει επιφορτιστεί και με την έκδοση των συντάξεων- και τις αντίξοες συνθήκες, λόγω έλλειψης του προσωπικού.

Το πάγιο αίτημά τους για επαρκή στελέχωση της υπηρεσίας εξέφρασαν και οι εργαζόμενοι στην Δ.Ο.Υ Άρτας. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί» επισκέφθηκε επίσης, τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας στην Άρτα, όπου εξέφρασε την επιθυμία του για αγαστή συνεργασία και μεγαλύτερη ταχύτητα στην έγκριση των αποφάσεων του Δήμου, σε ότι αφορά τροποποιήσεις προϋπολογισμών, έλεγχο νομιμότητας κλπ, με στόχο την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη υλοποίηση των έργων.

«Η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών έχει αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των πολιτών. Η στήριξή μας τόσο στις υπηρεσίες όσο και στους υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτές είναι αμέριστη. Όλες οι υπηρεσίες και φορείς θα πρέπει να είναι σε καλή συνεργασία για να παράγεται έργο για το καλό του τόπου μας», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα