18.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Συνάντηση της Δ’ Αντιπροέδρου της ΒτΕ και βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Όλγας Γεροβασίλη, με εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου

Διαβάστε επίσης

Με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η.) συναντήθηκε σήμερα η Δ’ Αντιπρόεδρος της ΒτΕ και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη.


Στη συνάντηση τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν το πυροσβεστικό σώμα, μεταξύ των οποίων οι ελλείψεις σε προσωπικό, η ορθή κατανομή του ανθρώπινου δυναμικού ανά περιοχή, καθώς και η κάλυψη των εξόδων των υπηρεσιακών μετακινήσεων των πυροσβεστών.


Από την πλευρά της, η κυρία Γεροβασίλη τόνισε ότι οι όποιες προσλήψεις πρέπει να είναι τέτοιες σε αριθμό, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν από τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης και υπερβαίνουν πλέον τον χρονικό ορίζοντα της αντιπυρικής περιόδου. Σημείωσε, επίσης, ότι το προσωπικό πρέπει να κατανέμεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε περιοχής. Τέλος, υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει κεντρική διαταγή με οριζόντια εφαρμογή σε όλες τις περιφέρειες για την κάλυψη των εξόδων των υπηρεσιακών μετακινήσεων των πυροσβεστών.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της κυρίας Γεροβασίλη στη Βουλή και την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Βράστος Βασίλειος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Γεωργόπουλος Ευάγγελος και Κορτσινόγλου Ααρών.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα