ΑΠΟΨΗ – press

Στα 9 εκ. ευρώ το τεχνικό πρόγραμμα για νέα και συνεχιζόμενα έργα στη ΔΕΥΑ Άρτας για το 2024 – Εγκρίθηκε και ο Προϋπολογισμός της Επιχείρησης για το 2024. 

Χρ. Τσιρογιάννης: «Αισθάνομαι υπερήφανος που η θητεία μας ολοκληρώνεται με έργα και υποδομές που έχουν αλλάξει την Άρτα. Παραδίνουμε έναν φάκελο χρηματοδοτήσεων και μελετών που θα αξιοποιηθούν και από την επόμενη Δημοτική Αρχή. Η Άρτα μόνο κερδισμένη είναι από αυτές τις εξελίξεις». 

Νέα προτεινόμενα χρηματοδοτούμενα, υπό ένταξη έργα αλλά και συνεχιζόμενα έργα 9 εκ. ευρώ περίπου, περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ) για το 2024.

Πρόκειται για έργα και παρεμβάσεις που ενισχύουν τις υποδομές, αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες και εκσυγχρονίζουν την λειτουργία της ΔΕΥΑΑ.

Μέσα από χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΑ, περιλαμβάνονται «έτοιμα» αλλά και υπό ένταξη έργα  με τα οποία επιλύονται βασικά και χρόνια προβλήματα σε όλη την έκταση του Δήμου Αρταίων. 

Σημαντικά έργα που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2024, εκτός των έργων συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, είναι τα εξής: