24.3 C
Arta
20 Σεπτεμβρίου 2024

Την Τρίτη 01 Ιουνίου κυκλοφορεί το 8ο φύλλο της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας ΑΠΟΨΗ

Διαβάστε επίσης

Την Τρίτη 01 Ιουνίου κυκλοφορεί το 8ο φύλλο της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας ΑΠΟΨΗ…με άποψη! Με πρώτο θέμα την ΑΛΙΕΙΑ και την επίσκεψη του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κ. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΛΑΜΠΡΟΥ στην Άρτα, όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη ΒΑΣΙΛΗ ΨΑΘΑ, την θεματική αντιπεριφερειάρχη ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΙΜΟΥ και εκπροσώπους συνεταιρισμών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αλιεία. Είναι σημαντική η απόφαση να δοθεί έμφαση από την Περιφέρεια Ηπείρου, σε μια τέτοια δραστηριότητα.

Συνεχίζουμε το αφιέρωμα στην φωτογραφία και αυτή την φορά φιλοξενούμενή στο σαλόνι της εφημερίδας μας η ΦωτΟΑρτ, η οποία μας πρόσφερε τις φωτογραφίες των μελών της. Στην συνέντευξη μιλάει η πρόεδρος της ΦωτΟΑρτ κ. Κατερίνα Παπαδημητρίου, η οποία αναφέρεται στην πολυεπίπεδη δράση της ομάδας.Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα ζώα, η Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Σωματείου Άρτας κ. ΣΟΦΙΑ ΕΞΑΡΧΟΥ μας περιγράφει την σκληρή ζωή των αδέσποτων ζώων της Άρτας, αλλά και τις πρωτοβουλίες του Σωματείου, τα μέλη του οποίου έχουν αφιερώσει χρόνο από την καθημερινότητά τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Η μελέτη για το ρέμα Μπούση, προβληματίζει τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θέλουν στο τμήμα που βρίσκεται δίπλα από την εθνική οδό και αφορά περίπου δέκα επιχειρήσεις να γίνει εγκιβωτισμός, για την ασφάλεια της κυκλοφορίας. Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ και μια άποψη, που πρέπει να ληφθεί σοβαρά από την Περιφέρεια.Εκρήξεις και φωτιά σημειώθηκε από καλώδια ηλεκτρισμού στο κέντρο της πόλης. Αρτινός συμπολίτης μας επενέβη ΑΜΕΣΑ και έσβησε την φωτιά εν τη γεννέσει της.

Άλλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ θέμα: Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ από τον Ομοσπονδιακό Οργανισμό φαρμάκων το καινοτόμο φάρμακο που ανακάλυψε ο αρτινός καθηγητής ανοσολογίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Προέδρου του Ν.Π. ΣΩΤΗΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ, ο οποίος αναφέρει τι ακριβώς συμβαίνει με τον παιδικό σταθμό της Τ.Κ. Αγίου Σπυρίδωνα Άρτας. Στην εφημερίδα φιλοξενούνται και οι ανακοινώσεις των συνδυασμών της αντιπολίτευσης.

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, δήμαρχος Ζηρού, ζητάει την άμεση επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ στον Δήμο Ζηρού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ: Εγκαινίασε το νέο κατάστημα του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ στην Καλαμάτα ΑΡΘΡΟ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΕΡΕΤΗ για την Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ:Χαιρόμαστε όλοι όσοι παλέψαμε να ξαναστηθεί το γεφύρι της ΠλάκαςΑΡΘΡΟ του Παναγιώτη ΛΥΤΡΑ: Άρτα – Αθήνα με το λεωφορείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΣΧΟΛΙΑ του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΪΝΤΑΣΗ: -ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΡΑΧΘΟΥ-ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ: Αναζητούνται νέες λύσεις για τους πεζόδρομους.-ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Με συγγνώμες δεν βάφονται αυγά.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Παληκαρίσια οι παίκτες διέσωσαν την ομάδαΣας ευχαριστούμε όλους για την συνδρομή σας στο όμορφο αυτό ταξίδι. Όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τα θέματα του τόπου μας.Η εφημερίδα θα διανεμηθεί στα περίπτερα και τα συγκεκριμένα σημεία πώλησης, στην πόρτα των συνδρομητών μας και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των ηλεκτρονικών συνδρομητών.Και μην ξεχνάτε: επισκεφτείτε την σελίδα μας www.apopsi-press.gr και σε λίγες ώρες θα ανέβει το πρώτο podcast , φυσικά… με ΑΠΟΨΗ.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα