20.4 C
Arta
20 Σεπτεμβρίου 2024

Μπορεί να βάλει όρια ο Σεβασμιότατος

Διαβάστε επίσης

Με προσοχή και ενδιαφέρον πρέπει να στεκόμαστε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικογενειακά προβλήματα. Πόσο μάλλον όταν είναι στο επίκεντρο μικρών τοπικών κοινωνιών, που όπως και να το κάνουμε δεν έχουν την δυνατότητα να είναι ιδιαίτερα ανεκτικοί σε επεισόδια, που μπορούν να αναστατώσουν την ησυχία τους. Ένα τέτοιο περιστατικό απασχόλησε ακόμη μια φορά την τοπική Κοινότητα Λεπιανών, και οι κάτοικοι κυριολεκτικά είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι από την εξέλιξη που πήρε ένα οικογενειακό επεισόδιο. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να μην ακολουθούν τις παρορμήσεις της στιγμής, ούτε βέβαια να σκανδαλίζονται από τέτοια επεισόδια, τα οποία είναι μέσα στην ζωή και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία και εγκράτεια.
Νομίζουμε ότι υπάρχουν αρμόδιοι παράγοντες, όπως π.χ. ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ. Καλλίνικος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αναρρώνει από την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε προ ημερών στην Μονή Πετράκη, μπορεί να θέσει κάποια όρια, αντίστοιχα με εκείνα που μπορεί και η Δικαιοσύνη να βάλει.
Το μόνο που δεν χρειάζεται είναι οι εντάσεις, τα κουτσομπολιά και οι ακραίες ενέργειες, που το μόνο που μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα είναι η όξυνση του προβλήματος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα