20.4 C
Arta
20 Σεπτεμβρίου 2024

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: Του αξίζουν τα εύσημα για την πετυχημένη εβδομάδα του Πάσχα

Διαβάστε επίσης

Τα έδωσε όλα ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης στην προετοιμασία του Δήμου Αρταίων για την περίφημη Βυζαντινή εβδομάδα και είναι η πραγματικότητα ότι κέρδισε τις εντυπώσεις σε αυτό.
Η Βυζαντινή εβδομάδα ήταν ένα στοίχημα, το οποίο έπρεπε να κερδηθεί για την οικονομία, αλλά και την ψυχολογία της Άρτας. Μετά από δυο χρόνια περιορισμού της κυκλοφορίας, λόγω της πανδημίας, ήταν απαραίτητη για την πόλη μας, μια μεγάλη δόση πολιτισμού, προκειμένου να μπορέσει να κεφαλοποιήσει την δυναμική των ημερών του Πάσχα και να δώσει ένα σαφές μήνυμα: η Άρτα μπορεί να είναι ένας κατάλληλος προορισμός, όχι μόνο για τους ετεροδημότες, αλλά για όποιον επιθυμεί να περάσει με κατάνυξη και ψυχαγωγία τις ημέρες των εορτών.
Στην προσπάθεια αυτή, βοήθησε και το γεγονός ότι όλοι σχεδόν οι επαγγελματίες της Άρτας, ήταν έτοιμοι για να δείξουν την καλή εικόνα και τον επαγγελματισμό τους. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι η ευκαιρία των ημερών των εορτών του Πάσχα, είναι μοναδική και ουσιαστική, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε την μεγάλη επανεκκίνηση της τοπικής μας οικονομίας.
Η δημοτική αρχή, ήταν ενθουσιασμένη, καθώς τα μηνύματα που λάμβανε ήταν ιδιαιτέρως θετικά: τα ξενοδοχεία είχαν 100% πληρότητα, η εστίαση λειτουργούσε με ρυθμούς ατμομηχανής στο φουλ, ο εμπορικός κόσμος είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει τα γιορτινά του, σε τεράστιο αριθμό επισκεπτών (ανεξάρτητα το κατά πόσο φάνηκε στον τζίρο) και βέβαια οι αρτινοί μετά από πολλά χρόνια είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν την φιλοξενία του, σε φίλους, γνωστούς, συγγενείς και επισκέπτες.
Υπέρτατος ο συμβολισμός της κυκλοφορίας (επιτέλους) του χώρου στάθμευσης λεωφορείων στην Παρηγορήτισσα, το οποίο είχαμε αναδείξει στο προηγούμενο φύλλο μας και βέβαια έδωσε το μήνημα σε όλους ότι «είμαστε πλέον έτοιμοι» και βέβαια η φωτογράφηση των τριών πούλμαν, ακόμη και αν ήταν στημένη, δεν άλλαζε σε τίποτε το νόημα: πλέον οι επισκέπτες- τουρίστες ή προσκυνητές, μπορούν να έρθουν ανενόχλητα στην Παρηγορήτισσα και να γνωρίσουν το διάσημο μνημείο μας, χωρίς τον φόβο ότι το λεωφορείο τους θα κολλήσει σε κάποιο στένωμα της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου…
Και πλέον μπορούν ΟΛΑ τα γραφεία ταξιδίων, για τον λόγο αυτόν να εντάξουν την Άρτα και την Παρηγορήτισσα στους προτεινόμενους προορισμούς.
Οφείλουμε να γνωρίζουμε τα θετικά στην πόλη μας και να τα αναδεικνύουμε. Για την κριτική μας έχουμε και άλλα πεδία δόξης λαμπρά, όπου μπορούμε να ασχοληθούμε.
Για τις συγκεκριμένες όμως ημέρες, αν μη τι άλλο, πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στην δημοτική αρχή και τον Χρήστο Τσιρογιάννη, γιατί διαφάνηκε ότι ήταν αποτέλεσμα καλού σχεδιασμού και όχι μια προχειροδουλειά των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα