11.8 C
Arta
29 Μαρτίου 2024

Νέα δημοτική σύμβουλος η δικηγόρος Χαρά Σφαλτού

Διαβάστε επίσης

Η δικηγόρος Χαρά Σφαλτού, θα είναι η αντικαταστάτρια του Κώστα Χαρακλιά, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, και έπειτα από επικοινωνία που είχαμε μαζί μας, ανακοίνωσε ότι θα αποδεχθεί τη θέση του δημοτικού συμβούλου και θα ορκιστεί το επόμενο διάστημα.
Η Χαρά Σφαλτού, υπήρξε στενή συνεργάτιδα του Χρήστου Τσιρογιάννη, ως νομικός του Δήμου Αρταίων κατά την προηγούμενη θητεία και στις προηγούμενες εκλογές αποφάσισε να είναι υποψήφια στον συνδυασμό του. Η εμπειρία της στα θέματα της τοπικής Αυτοδιοίκησης (είναι και ειδική συνεργάτιδα του Δήμου Νικολάου Σκουφά) μπορεί να είναι χρήσιμα στο επόμενο διάστημα και δη τον τελευταίο χρόνο της παρούσας δημοτικής αρχής και μέχρι τις εκλογές.
Να σημειωθεί και εντελώς πληροφοριακά, ότι στην περίπτωση που δεν αποδεχθεί την θέση ή αν ακολουθήσουν και άλλες παραιτήσεις από τον συνδυασμό της δημοτικής αρχής, επόμενη αναπληρωτής θα είναι η Γ.Γ. του Δήμου Αρταίων κ. Εύη Βασιλάκη.
Η επικείμενη δημοτική σύμβουλος, απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση ή σχόλιο για τις πολιτικές της επιλογές και την παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα