25.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Η Φαίη Κυριακίδου η πρώτη γυναίκα στο ψηφoδέλτιο της ΝΔ στην Άρτα

Διαβάστε επίσης

Η Φαίη (Φωτεινή) Κυριακίδου, σύμφωνα με την πρόθεση του κόμματος και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, θα είναι μια από τις γυναίκες που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό της Άρτας, και ήδη από τα social media έχει ξεκινήσει τις πρώτες αναρτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά της.
Η Φαίη Κυριακίδου, είναι σύμβουλος ανάπτυξης, μεγάλωσε στην Άρτα και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Φιλοσοφική Σχολή και έκανε μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Καινοτομία και Στρατηγικές Ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Είναι μια νεα μάχιμη και δραστήρια γυναίκα της παράταξης της ΝΔ.

Ξεκίνησε την ενασχόληση με την πολιτική απο την εφηβική ηλικία ,μετέπειτα ως φοιτήτρια και αργότερα ως μέλος κεντρικών θέσεων της Οννεδ ,δίνει όλα αυτα τα χρόνια δυνατές μάχες στην πρώτη γραμμή!!

Έχει διατελέσει:

?Στην Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ & Υπεύθυνη εκδηλώσεων

?Απο το 2018 εως Σήμερα είναι μέλος ΔΣ της τοπικής οργάνωσης Νεας Σμύρνης.

?Το 2021 στις διεργασίες εκλέχθηκε Σύνεδρος του Β3 τομέα.

?Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Νέα Δημοκρατία της εμπιστεύθηκε τον Θεματικό τομέα Μετανάστευσης & Ασύλου ορίζοντας την Επικεφαλής αυτου.

Στην πρώτη ανάρτησή της στην σελίδα που δημιούργησε για την υποψηφιότητά της στην Άρτα, αναφέρεται στην Παρηγορήτισσα και συγκεκριμένα: “Ο Ιερός Ναός της εκκλησίας της Παναγίας Παρηγορήτισσας στην Άρτα είναι ένα μέρος με πολλές αναμνήσεις για μένα.

Ο γάμος των γονιών μου είναι ο μοναδικός που πραγματοποιήθηκε σε αυτό το Βυζαντινό μνημείο πριν από 32 χρόνια, καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ τέτοιου είδους άλλη τελετή εκεί.

Από εδώ, λοιπόν, ξεκινάνε και πάλι όλα”.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα