30.4 C
Arta
27 Ιουλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜέΡΑ25 ΆΡΤΑΣ – Συμμαχία για τη Ρήξη (10.04.23)

Διαβάστε επίσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

Η εκλογική συνεργασία του ΜέΡΑ25 με την Λαϊκή Ενότητα-Ανυπότακτη Αριστερά και πλήθος ανένταχτων της αριστεράς και των κινημάτων, έλαβε σάρκα και οστά με την σύσταση και συνεδρίαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής και την ανακοίνωση ενός μεγάλου μέρους των υποψηφίων βουλευτών σε όλη τη χώρα, σε ειδική συνεδρίαση στην Αθήνα στις 8 Απριλίου, με την παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη. 

Όσοι και όσες απαρτίζουν τη Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του συμμαχικού αυτού σχήματος, είναι άνθρωποι με διαδρομή στα κινήματα, στον αγώνα για τα δικαιώματα, στο πεδίο των ιδεών και του πολιτισμού, σε κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους και δράσεις, άνθρωποι που με συνέπεια τίμησαν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού, γυρίζοντας την πλάτη στη μνημονιακή υποταγή. Στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» συμμετέχει από την περιοχή μας η Λίτσα Κιτσαντά, ενώ υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό Άρτας είναι οι εξής: 

ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 

Ιστορικός, MSc Βυζαντινής Ιστορίας, καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης επί 32 χρόνια. Έχει τέσσερα παιδιά και μία εγγονή και με ενεργό δράση στον χώρο της οικολογίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του πολιτισμού. Συμμετέχει στα κοινά εδώ και χρόνια μέσω της Διεθνούς Αμνηστίας, των Γιατρών χωρίς σύνορα, των εθελοντών αιμοδοτών και των πολιτιστικών συλλογών Σκουφά, Μακρυγιάννη και Αϊ Μάρκος Μελισσουργιωτών. Διδάσκει και αρθρογραφεί. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΙΣΤΙΩΛΗΣ 

Λογιστής 

ΛΟΥΙΖΑ ΣΚΟΥΡΑ 

Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός, MSc και υποψήφια διδάκτωρ στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Ε.Μ.Π..Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, της Κεντρικής Επιτροπής, και Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΜέΡΑ25. Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένωντου Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Πρέβεζας και Λευκάδας. Έχει δύο κόρες. Ασχολείται ενεργά με τα κινήματα, την τοπική αυτοδιοίκηση, το περιβάλλον, την πολιτιστική κληρονομιά, τα εργασιακά δικαιώματα και τον αγροτικό τομέα. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 

Εκπαιδευτικός – Φιλόλογος με ενεργή παρουσία στην Αριστερά και στα κινήματα (κύρια στο εκπαιδευτικό και δημοσιοϋπαλληλικό). Ήταν πρόεδρος της ΕΛΜΕ Άρτας και μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος Άρτας της ΑΔΕΔΥ. 

Η Ελένη, ο Σταύρος, η Λουΐζα και ο Δημήτρης συμμετέχουν, εδώ και χρόνια, στα κοινά αυτού του τόπου, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Στον συνδικαλιστικό κι αυτοδιοικητικό χώρο, σε κινηματικές πρωτοβουλίες και δράσεις, σε πολιτιστικό επίπεδο με συνεχείς παρεμβάσεις και εμφανίσεις. Είναι άνθρωποι γνωστοί για την ανιδιοτελή προσφορά και την ακεραιότητά τους κι έχουν ενωθεί κάτω από την κοινή πεποίθηση ότι στη Βουλή που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές, είναι απολύτως αναγκαία μια μεγάλη, μαχητική και ανυπότακτη πολιτική δύναμη, που θα σταθεί στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού και της νέας γενιάς. Μιας πολιτικής δύναμης που θα βάλει τέλος στην καταστροφική κυβερνητική πολιτική και θα χαλάσει την αριθμητική της μνημονιακής συναίνεσης, παλεύοντας για την Πρώτη Φορά Ρήξη. Γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς

Καλούμε όλους τους πολίτες του Νομού Άρτας να τους στηρίξει με την ψήφο του.

ΜέΡΑ25 Άρτας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα