24.8 C
Arta
8 Σεπτεμβρίου 2024

Για την “δημοσκόπηση” του Παρατηρητή…

Διαβάστε επίσης

Από το πρωί μας παίρνουν τηλέφωνα για να μας ρωτήσουν για την αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει με τον δημοσιογράφο Βασίλη Στασινό, ο οποίος επιμελείται τον ιστότοπο paratiritis-artas.gr. Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση, ειδικά με τον Βασίλη έχω πολύ καλές σχέσεις και σχεδόν καθημερινή επικοινωνία για πολλά θέματα.
Από κει και πέρα επειδή ο ίδιος απάντησε σε μια “ιστορική” αναδρομή, ενός τοπικού γεγονότος που αφορούσε μια δημοσκόπηση του 2006 για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, πληροφορήθηκα και εγώ ότι έχει μια “κόντρα” προσωπικά με τον επικεφαλής των Αρτινών Συνεργασία και νυν δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, καθώς αναφέρει ότι έχει στα χέρια του δημοσκόπηση, που τον φέρει να καταποντίζεται.
Δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο ο Βασίλης Στασινός και ο έγκριτος Παρατηρητής, αντί να δημοσιεύσουν την δημοσκόπηση αυτή, κάνουν “αντάρτικο πόλεμο” στον Τσιρογιάννη. Ούτε βέβαια μπορεί και κανένας να αντιληφθεί για ποιον λόγο, δεν βγαίνει ευθέως ο μαχητικός συντάκτης, ο οποίος μας έχει μάθει να μην στρογγυλεύει τα πράγματα και να μην κρύβεται πίσω από τις λέξεις και να δημοσιεύσει την δημοσκόπηση, που αναφέρει ότι έχει εις χείρας του.
Αναφέρει ότι για κάποιους λόγους δεν μπορεί να την δημοσιεύσει, όπως επίσης υποστηρίζει και παρέμβαση Τσιρογιάννη στην εταιρία… Αυτά δεν είναι πειστικές απαντήσεις. Αυτά όχι μόνο δεν μπορούν να υποστηρίξουν τις θέσεις του, αλλά δυστυχώς δημιουργούν σκιές, που οφείλει ο καλός φίλος Βασίλης, να τις διώξει.
Γιατί, ο κόσμος έχει εμπιστοσύνη στην πληροφόρηση των ΜΜΕ και μάλιστα από ιστορικές δημοσιογραφικές οικογένειες, όπως η οικογένεια Στασινού, που από την δεκαετία του 80 υπεύθυνα και έντιμα καταγράφουν ευθαρσώς την πραγματικότητα. Όμως με “guerrila δημοσιογραφία”, σχόλια στα social media και προσωπικές επιθέσεις, νομίζουμε ότι χάνει το κύρος της η προσπάθεια.
Το θέμα δημοσκόπηση παρατράβηξε… Μια μεγάλη μερίδα των πολιτών που εμπιστεύονται τα ΜΜΕ, αναφέρουν ήδη ότι υπάρχει αυτή δημοσκόπηση, την οποία όμως… δεν έχει δει κανείς. Δεν είναι αστείο, δεν είναι απλώς μια άποψη, η οποία θα μπορούσε να γίνει σεβαστή, ούτε κάτι που αύριο-μεθαύριο θα μπορούσε να κλείσει με μια εκ των υστέρων ΣΥΓΓΝΩΜΗ και απολογητικά τηλεφωνήματα. Κάνει ζημιά σε πρόσωπα και προσπάθειες, για την οποία δεν μπορούν να αμυνθούν με επιχειρήματα, καθώς δεν υπάρχει κάτι το απτό.
Βασίλη και Λευτέρη, κλείστε την υπόθεση αυτή. Βγάλτε στην δημοσιότητα την δημοσκόπηση, προκειμένου να γνωρίζει ο αρτινός λαός τι έχει καταγραφεί, άλλως κάντε την δημοσιογραφική σας εργασία με άλλον τρόπο, με απτές αποδείξεις, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά στην δημόσια κριτική. Εδώ θα είμαστε και εμείς να υποστηρίξουμε, όπως σε όλες τις επιτυχίες σας πράξαμε.
Από κει και πέρα, οι εκλογές τελειώνουν σε 20 μέρες… Όποιος και να βγει, εμείς πάλι εδώ θα είμαστε, στο μετερίζι της κριτικής, “τα χιόνια λιώνουν, τα βουνά μένουν…”, ας μην δίνουμε μεγάλη σημασία στα μικρά!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα