14.8 C
Arta
13 Απριλίου 2024

Πέντε χρόνια γεμάτα δουλειά για τον Δήμο Ζηρού ανακοίνωσε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Διαβάστε επίσης

Σήμερα είναι μια ημέρα στην οποία όλοι μαζί δίνουμε έναν όρκο. Έναν όρκο συνεργασίας προς όφελος των χιλιάδων συμπολιτών μας κάθε ηλικίας που περιμένουν από εμάς πράξεις. Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αφήσουμε καμία ημέρα να πάει χαμένη. Για να δούμε τον τόπο μας να προκόβει”. Με αυτή τη φράση ολοκλήρωσε την ομιλία του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης κατά την σημερινή τελετή Ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που προέκυψε μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου. 

Παρουσία πλήθους κόσμου, σε μια συγκινητική τελετή που έγινε έξω απο το Δημαρχείο, ο νέος Δήμαρχος Ζηρού υπογράμμισε πως “σήμερα είναι μεγάλη η χαρά μας, αλλά μεγαλύτερη είναι η τιμή και η ευθύνη. Από τη μια χαρά γιατί η αγάπη σας και το χαμόγελό σας μας δίνουν κουράγιο για την αποστολή που με την ψήφο σας μας δώσατε την εντολή να κάνουμε. Και από την άλλη τιμή και ευθύνη γιατί η αποστολή αυτή είναι για εμάς ιερή”. 

Τα επόμενα 5 χρόνια

Στα πέντε επόμενα χρόνια, η νέα Δημοτική Αρχή Ζηρού δεσμεύεται πως θα πορευτεί “με σχέδιο, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και κυρίως χωρίς αλαζονεία” ανέφερε ο κ. Ζυγούρης. Και συνέχισε: “Θα τιμήσουμε τη ψήφο όλων των πολιτών. Είναι ύψιστη τιμή το να είσαι στην ηγεσία του Δήμου που μεγάλωσες, ζεις και δραστηριοποιείσαι. Να έχεις την ευθύνη για το παρόν και το μέλλον της περιοχής σου. Να στηρίζονται πάνω σου χιλιάδες ελπίδες για ένα σήμερα, αλλά και για ένα αύριο όπως μας αξίζει. Το όνειρο αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί οι συμπολίτες που μας πίστεψαν ,οι αφανείς εθελοντές της παράταξης μας, οι 172 συνυποψήφιοι  που δώσαμε τον αγώνα. Έναν έντιμο αγώνα τον οποίο οι συμπολίτες μας αξιολόγησαν και μας εμπιστεύτηκαν. Σε όλους αυτούς θέλω σήμερα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαι σίγουρος ότι το νέο Δημοτικό μας Συμβούλιο στο σύνολο και τα νεοεκλεγέντα Τοπικά Συμβούλια θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα τιμήσουν την εμπιστοσύνη όλων σας.  Από σήμερα αφήνουμε πίσω μας τις εκλογές και κοιτάζουμε μπροστά”. 

“Δουλειά, ευκαιρίες, ελπίδα”

Στην ομιλία του ο κ. Ζυγούρης αναφέρθηκε στη νέα θητεία που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου, σημειώνοντας πως “μπροστά βλέπουμε 5 χρόνια. 5 χρόνια γεμάτα ελπίδα και προσμονή από τους συμπολίτες μας, 5 χρόνια γεμάτα δουλειά για εμάς, 5 χρόνια γεμάτα ευκαιρίες για το Δήμο μας. 

Αυτό που είχαμε τονίσει και προεκλογικά, συνεχίζει να ισχύει ακόμα πιο ισχυρό και θα το αποδείξουμε στην πράξη: Είμαστε ΜΑΖΙ σε αυτόν τον αγώνα. Οι πόρτες μας στο Δημαρχείο θα είναι ανοικτές. Για όλες και όλους. 

Το εύρος της δουλειάς που μας περιμένει είναι τεράστιο. 

    • Καθημερινότητα 

    • Πρωτογενής Τομέας

    • Οικονομία 

    • Μεγάλα έργα και μεγάλες διεκδικήσεις 

    • Περιβάλλον και πράσινη ανάπτυξη

Δεν μπορεί κανένας από αυτούς τους τομείς να μείνει πίσω εις βάρος κανενός άλλου” κατέληξε ο νέος Δήμαρχος. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως την τελετή της Ορκωμοσίας και τον Αγιασμό έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος συνοδευόταν απο πλήθος ιερέων. Επιπλέον, το “παρών” έδωσαν ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου Αναστάσιος Δράκος, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, Πάργας Νίκος Ζαχαριάς και Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης, καθώς και ο πρώην Υπουργός Αντώνης Μπέζας, ο πρώην βουλευτής Σπύρος Καραμούτσιος και οι πρώην Δήμαρχοι Φιλιππιάδας Μιχάλης Κατραχούρας, Θεσπρωτικού Βασίλης Καινούργιος και Ανωγείου Ηλίας Παπατσίμπας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα