20.4 C
Arta
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ενημέρωση Περιφέρειας για το δρόμο Τέροβο – Πηγάδια & Εργάτες γης

Διαβάστε επίσης

Μετά από επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε σήμερα στο σημείο ολίσθησης   κλιμάκιο γεωλόγων και τεχνικών της Περιφέρειας Ηπείρου, το οποίο εκτίμησε την υπάρχουσα κατάσταση, αποφασίστηκε όπως δοθεί σε κυκλοφορία στο σύνολό του ο δρόμος Τέροβο – Πηγάδια

Η κυκλοφορία σε τμήμα περίπου 50 μέτρων,  για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας και μέχρι νεωτέρας,  γίνεται στη μία λωρίδα του δρόμου και με μειωμένο όριο ταχύτητας. 

Επικοινωνία του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό  Εργασίας για την ασφάλιση των εργατών γης

Με τον Υπουργό Εργασίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη επικοινώνησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, στον οποίο ανέπτυξε τους προβληματισμούς του  ως προς την εφαρμογή των διατάξεων για την ασφάλιση των εργατών γης. 

Ο Περιφερειάρχης έθεσε υπόψη του Υπουργού τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν ανά κλάδο γεωργικής δραστηριότητας, επισημαίνοντας ιδιαίτερα ότι τυχόν καθολική αναθεώρηση του καθεστώτος του εργόσημου θα προκαλέσει περαιτέρω δυσχέρειες στην εξεύρεση εργατών γης και αύξηση του παραγωγικού κόστους. 

 Ο Υπουργός συμμερίστηκε τις απόψεις του Περιφερειάρχη,  σημειώνοντας ότι είναι θέμα που απασχολεί το Υπουργείο Εργασίας  και  οι  τελικές αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα να μην δυσχερανθεί η  απασχόληση εργατών γης. 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα