26.5 C
Arta
3 Ιουλίου 2024

Θετικό το αποτέλεσμα του ΑRTA SCALE MODEL SHOW

Διαβάστε επίσης

Με την αποχώρηση και των τελευταίων συμμετεχόντων οι οποίοι επέλεξαν να παρατείνουν την διαμονή τους στην πόλη μας αλλά και στις γύρω περιοχές συνδυάζοντας την συμμετοχή τους στο ΑRTA SCALE MODEL SHOW με ολιγοήμερες διακοπές,έπεσε η αυλαία της φετινής 5ης διεθνούς έκθεσης Μοντελισμού που διεξήχθη στις 17-19/5/2024 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου μας.

Ο στόχος που ετέθη από πέρυσι όταν ξεκίνησε ο σχεδιασμός της φετινής εκδήλωσης για την αύξηση των συμμετοχών από τις χώρες του εξωτερικού,την αναγνώριση της εκδήλωσης ως διεθνών προδιαγραφών,αλλά και την διαφήμιση της πόλης μας στις χώρες του εξωτερικού επευτευχθη με απόλυτη επιτυχία μιας και στην πόλη μας εκτός των εγχώριων συμμετοχών μας επισκέφθηκαν μοντελιστές και σύλλογοι προερχόμενοι από 15 χώρες κυρίως από την Ευρώπη αλλά και την Ασία.

Ο στόχος παραμένει ίδιος και για το 2025. 

Θα γίνει προσπάθεια για  περαιτέρω αύξηση των διεθνών συμμετοχών αλλά και καθιέρωση του ARTA SCALE MODEL SHOW ως μια διεθνή έκθεση που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Σαν σύλλογος δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια των διεθνών κι όχι μόνο αποστολών για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης αλλά και για την φιλοξενία στην πόλη μας.

Ανάμεσα τους υπήρξαν και διοργανωτές αντίστοιχης εκδήλωσης παγκόσμιου φήμης που διεξάγεται στην Ολλανδία.
Στις ημέρες που έμειναν στην πόλη μας συζητήσαμε,ακούσαμε τις οποίες παρατηρήσεις τους σχετικά με αυτά που είδαν και τις συμβουλές ώστε το ASMS να γίνει ακόμη καλύτερο.

Σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της περιοχής μας θα προσπαθήσουμε την επόμενη χρόνια να βελτιώσουμε κι άλλο την εικόνα της εκδήλωσης αλλά και της γενικής φιλοξενίας των συμμετεχόντων στην πόλη μας εστιάζοντας σε λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα οργανωμένες επισκέψεις στα μνημεία μας που θα διαφημίσουν την μικρή μας πόλη παντού.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Ηπείρου,τον Δήμο Αρταίων και το Επιμελητήριο Άρτας που συνέβαλαν τα μέγιστα στην διοργάνωση καθώς και τις επιχειρήσεις που υποστήριξαν την εκδήλωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 16 Μαΐου 2025 ημερομηνία έναρξης του

ARTA 6th INTERNATIONAL SCALE MODEL SHOW !

Το Δ.Σ. της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα