23.2 C
Arta
29 Σεπτεμβρίου 2024

ARTA GUIDE ο τουριστικός οδηγός του Δήμου Αρταίων

Διαβάστε επίσης

Δυναμικά μπαίνει ο Δήμος Αρταίων στον τομέα της τουριστικής προβολής της περιοχής και το επόμενο βήμα είναι ο τουριστικός οδηγός, με την ονομασία ARTA GUIDE, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει το εργαλείο της ενημέρωσης και της διαφήμισης του διευρυμένου Δήμου Αρταίων. Ήδη, σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες στον τομέα του τουρισμού, ετοιμάζεται το layout με κείμενα σε δύο γλώσσες (Αγγλικά και ελληνικά) και φωτογραφίες της περιοχής.
Η αντιδήμαρχος στα θέματα τουριστικής προβολής Μαίρη Λιγούρα, μας περιγράφει την προσπάθεια σαν κάτι που έλειπε από την περιοχή της Άρτας και πρέπει να γίνει. Πρόκειται για έναν λειτουργικό τουριστικό οδηγό τσέπης, ο οποίος θα εκδοθεί σε χιλιάδες αντίτυπα και θα διανεμηθεί σε επιχειρήσεις και φορείς όχι μόνο της Άρτας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.
Η αντιδήμαρχος μας επισήμανε ότι στα πλαίσια της προβολής της περιοχής έχουν κάνει διαφημιστική καταχώριση στο περιοδικό της Fraport, το οποίο θα διανέμεται από τον Ιούνιο μέχρι και τον Δεκέμβριο σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, τα οποία διαχειρίζεται η εν λόγω εταιρία, ενώ παράλληλα σχεδιάζονται και χάρτες της περιοχής.
Αυτά είναι τα πρώτα σχέδια για να γίνει το rebranting του Δήμου Αρταίων και η Μαίρη Λιγούρα, εκτός από αισιόδοξη, είναι και πολύ συγκρατημένη.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα