29.3 C
Arta
1 Ιουλίου 2024

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΡΤΑΣ

Διαβάστε επίσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουνίου 2024 η ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τον Διονύση Καλαματιανό, βουλευτή Ηλείας, Τομεάρχη Παιδείας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτή Άρτας και Δ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τρεις υποψήφιους Ηπειρώτες ευρωβουλευτές, τους Μάριο Αθανασίου, Μάριο Κάτση και Σπύρο Μολώνη, ο οποίος, όμως, λόγω μιας έκτακτης οικογενειακής υποχρέωσης της τελευταίας στιγμής δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί και διαβάστηκε χαιρετισμός του.

Στην ομιλία της η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι λίγες μέρες έμειναν ως την Κυριακή για να τελειώσει η αλαζονεία του 41%, που ως λευκή επιταγή κουνάει ο κ. Μητσοτάκης και να ανοίξει ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή με την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει τις προτάσεις και το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, για ένα σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα για ένα ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας, για μια αγορά εργασίας με καλούς μισθούς και ασφάλεια για τον εργαζόμενο, για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης και τόνισε με έμφαση ότι η λύση στα προβλήματα δεν είναι η αποχή, γι’ αυτό πρέπει να δοθεί η μάχη της συμμετοχής, ειδικά των νέων ανθρώπων, στις κάλπες.

Στην ομιλία του ο Διονύσης Καλαματιανός επεσήμανε ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, καθώς το κοινωνικό κράτος, το κράτος πρόνοιας, είναι μια έννοια που ξεκίνησε μεν από την Ευρώπη αλλά τώρα υποχωρεί συνεχώς. Και είναι κοινή η διαπίστωση ότι η Ευρώπη, το σπίτι μας, μετατρέπεται μεθοδευμένα σε ένα χώρο που κυριαρχεί το «δίκαιο» των τραπεζών, των αγορών και των ελίτ.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι αυτές οι Ευρωεκλογές είναι το πρώτο βήμα για να επέλθει η ανατροπή της αλαζονείας του 41%. Μιας αλαζονείας με πολλαπλές εκφάνσεις και τρομακτικές συνέπειες για τον ελληνικό λαό. Από τον πληθωρισμό της ακρίβειας και τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, από τη καταρράκωση της δημόσιας υγείας και την εξαπάτηση των ελεύθερων επαγγελματιών, συνταξιούχων, αγροτών έως τη γενικευμένη ανασφάλεια και τη δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης και της αξιοπρέπειας των πολιτών.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές απευθύνθηκαν στο συγκεντρωμένο πλήθος, αναλύοντας το «Γιατί με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», γιατί συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ελπίδας, που μπορεί να ξαναφέρει την ισορροπία στο πολιτικό σκηνικό και στις ζωές των ανθρώπων και μεταφέροντας το κλίμα αισιοδοξίας και προσμονής που βρήκαν στους ανθρώπους που συνάντησαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και των περιοδειών τους ανά την Ελλάδα.

Και, όντας Ηπειρώτες, τόνισαν πόσο σημαντικό είναι για τους ίδιους που ο τελευταίος σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι η Ήπειρος, είναι η Άρτα, ένας τόπος ποτισμένος από αναμνήσεις και βιώματα μιας άλλης καλύτερης εποχής, που πρέπει, όμως, να του δοθεί η πρέπουσα προσοχή και βαρύτητα ώστε να αναδειχθεί στη θέση που του αξίζει. 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα