27.8 C
Arta
18 Ιουνίου 2024

Αυτοψία Γιώργου Στύλιου σε ολοκληρωμένες αγροτικές οδοποιίες

Διαβάστε επίσης

Σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αράχθου του Δήμου Ν. Σκουφά βρέθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου ο Γιώργος Στύλιος. Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Άρτας επισκέφθηκε έργα αγροτικής οδοποιίας που ολοκληρώθηκαν στην Αγία Παρασκευή, το Νεοχώρι, την Ακροποταμιά, τον Παχυκάλαμο, την Περάνθη, τις Συκιές και τον Λουτρότοπο. Αγροτικούς δρόμους συνολικής έκτασης 10,6 χλμ που χρηματοδοτήθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων την περίοδο που διετέλεσε Υφυπουργός.

Πρόκειται για δύο έργα συνολικού ύψους €1 εκατ.: 

• 5,2 χλμ στη Δημοτική Ενότητα Αράχθου κόστους €500.000 

• 5,4 χλμ σε διάφορες περιοχές του Δήμου Ν. Σκουφά κόστους €500.000

Στην επίσκεψη του κ. Στύλιου στα έργα ήταν παρόντες και τον συνόδευσαν ο ανάδοχος των έργων, ο Δήμαρχος Ν. Σκουφά, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και κάτοικοι της περιοχής.

Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων, ο Γιώργος Στύλιος επισκέφθηκε χωριά της περιοχής, χαιρετώντας και συνομιλώντας με τους κατοίκους. Μάλιστα, με αφορμή τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, σημείωσε πως: «Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνουμε τη μάχη για μια Ελλάδα Ισχυρή. Σήμερα, η Ελλάδα έχει αποκτήσει ξανά φωνή στην Ευρώπη και διεκδικεί με επιτυχία αναπτυξιακούς πόρους. Ευρωπαϊκά χρήματα που μετατρέπονται σε έργα ουσίας, όπως οι αγροτικές οδοποιίες, που στηρίζουν την τοπική οικονομία και βελτιώνουν την καθημερινότητα των παραγωγών και των κατοίκων».

Επιπλέον, πρόσθεσε πως στο Νομό της Άρτας, συνολικά 20 έργα αγροτικής οδοποιίας, ύψους €7,5 εκατ., χρηματοδοτήθηκαν από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Πόρους ευρωπαϊκούς που: «αξιοποιούμε για να στηρίξουμε τον αγροτικό και παραγωγικό τομέα της Πατρίδας».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα