34.8 C
Arta
26 Ιουνίου 2024

Γ. Στύλιος: «Ευχαριστώ τους πολίτες που μας τίμησαν. Για δεύτερη συνεχή φορά η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε πρώτη στην Άρτα! Και στις ευρωεκλογές ο νομός έγινε μπλε»

Διαβάστε επίσης

Οι ευρωεκλογές ανέδειξαν ξεκάθαρα πρώτη τη Νέα Δημοκρατία. Οι πολίτες με τη ψήφο τους έδειξαν πως εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνησή του να δώσουν λύσεις στα προβλήματα και να δημιουργήσουν την ισχυρή και παραγωγική Ελλάδα. 

Την ίδια στιγμή, όμως, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν από την Νέα Δημοκρατία περισσότερη ταχύτητα και μεγαλύτερη προσπάθεια. Το διπλάσιο από της αξιωματικής αντιπολίτευσης ποσοστό, που έλαβε η Νέα Δημοκρατία. υπογραμμίζει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει κτίσει αυτά τα χρόνια με τους πολίτες. Η αποχή, ωστόσο, είναι ένα μήνυμα που το ακούμε και το σεβόμαστε. Έχουμε μπροστά μας 3 χρόνια καθαρού πολιτικού χρόνου μέχρι τις εκλογές του 2027, χρόνο για περισσότερη, καλύτερη και πιο αποτελεσματική δουλειά.

Στην Άρτα για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε εκλογική αναμέτρηση ο Νομός έγινε «μπλε». Το μήνυμα είναι σαφές οι πολίτες εκτιμούν τις αξίες και την ειλικρίνεια της Νέας Δημοκρατίας. Εκτιμούν τη δουλειά και το ουσιαστικό έργο που σε όλους τους τομείς έχει γίνει και γίνεται. Από μέρος μου μόνο μία δέσμευση μπορώ να δώσω στις Αρτινές και τους Αρτινούς, πως θα συνεχίσω με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια για την Άρτα και την Ήπειρο. Πάντα δίπλα στον πολίτη! Ζούμε Μαζί! Αγωνιζόμαστε Μαζί! Αλλάζουμε τo Μέλλον Μαζί!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα