25.9 C
Arta
23 Ιουνίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας – Εκλογικό αποτέλεσμα ευρωεκλογών 2024

Διαβάστε επίσης

Το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό Άρτας, με 22,66%.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολίτες του Νομού Άρτας, που μας εμπιστεύτηκαν, μας τίμησαν με την ψήφο τους και εναπόθεσαν στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη Ελλάδα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας, που δούλεψαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, διαθέτοντας χρόνο από την προσωπική τους ζωή και ψυχικά αποθέματα, καθιστώντας το τελικό αποτέλεσμα ομαδική και συντροφική κατάκτηση.

Τα μηνύματα των Ευρωεκλογών υπήρξαν πολλαπλά.

Το πιο ηχηρό υπήρξε η τεράστια αποχή, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την πολιτική ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και κυρίως να λάβουν αυτό το μήνυμα.

Οι Δημοκρατικές δυνάμεις αυτού του τόπου οφείλουν να κατανοήσουν πως η μη συμμετοχή, η μη δραστηριοποίηση, η μη άσκηση κριτικής και ελέγχου στις κάθε μορφής εξουσίες αποτελεί το εκκολαπτήριο, φασιστικών, μισαλλόδοξων και λαϊκίστικων φωνών. Γεγονός που, δυστυχώς, επαληθεύτηκε με την άνοδο της ακροδεξιάς, η οποία μπορεί να μην ήταν τόσο μεγάλη όσο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μιας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη καλύπτει και περιέχει μεγάλο μέρος του ακροδεξιού φάσματος, παρά ταύτα αποτελεί σίγουρα επικίνδυνη εξέλιξη.

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, επιβεβαίωσε και κάτι ακόμα σημαντικό. Οι πολίτες αυτής της χώρας επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι εκείνη η δύναμη, η οποία θεσμικά θα πρέπει να αναλάβει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, ώστε να υπάρξει μια Δημοκρατική και Προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης του τόπου, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις Δημοκρατικές δυνάμεις.

Δικό μας χρέος, ως ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας, είναι να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε τα μηνύματα και να προχωρήσουμε στο δρόμο που θα μας φέρει κοντά στους ανθρώπους που τώρα αισθάνονται απογοητευμένοι, δυσαρεστημένοι, απαξιωμένοι και ακάλυπτοι μπροστά σε αυτά που έρχονται. 

Να πάμε να τους βρούμε και να τους ακούσουμε. Να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους με ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες προτάσεις, που θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα και στις ανησυχίες τους. Να τους δώσουμε αισιοδοξία, ελπίδα, προοπτική ότι το καλύτερο είναι εφικτό και έρχεται.

Είναι στο χέρι μας, με πίστη στις ιδέες και στις αξίες μας, να γίνουμε η πειστική απάντηση στα ερωτήματα, η διέξοδος στα αδιέξοδα, η εναλλακτική κυβερνητική πρόταση που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα