27.8 C
Arta
18 Ιουνίου 2024

Διαμαρτύρονται οι Πυροσβέστες για τις μεταθέσεις…

Διαβάστε επίσης

Οργή και αγανάκτηση έχει κατακλύσει το χαμηλόβαθμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος και αιτία αυτού δεν είναι άλλη από την Διαταγή του Αρχηγείου για τις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2024. Για μια ακόμη μία χρονιά η λίστα των μεταθέσεων φαντάζει ατελείωτη, λόγω της απόσυρσης της τροπολογίας του νόμου 4662/2020 φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να πληρώσουμε το κόστος αυτής με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε παράταση των μεταθέσεων πέραν των δύο ετών σε αρκετούς συναδέλφους που περίμεναν πως και πως να επιστρέψουν στις οικογένειες τους. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις ατελείωτες ώρες υπερεργασίας και επιφυλακές με πρόφαση το υποτιθέμενο «ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ» χωρίς καμία αποζημίωση και ταυτόχρονα τις συνεχείς μετακινήσεις συναδέλφων εντός των Νομών για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών έχει επιφέρει τρομερή πίεση και αγανάκτηση στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς μας αντιμετωπίζετε σαν να μην είμαστε άνθρωποι που έχουμε οικογένειες.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Η ευθύνη της Πολιτικής αλλά και Φυσικής ηγεσίας μας είναι ξεκάθαρη, καθώς θέλοντας να καλύψουν τη δίκη τους αποτυχία στο να Διοικήσουν πατούν επάνω στη πλάτη και το φιλότιμο του Έλληνα Πυροσβέστη.
Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου καλεί την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. να πάρει θέση και να οργανώσει άμεσα κινητοποιήσεις, διότι πλέον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι τείνει να γίνει κύμα και να μας πνίξει.
Μετά τιμής για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Λάμπρου Παναγιώτης Νάστας Ιωσήφ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα