24.8 C
Arta
23 Ιουνίου 2024

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Ξεχωριστές εκδηλώσεις και δράσεις

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει μια ακόμη δημιουργική χρονιά στον «Μακρυγιάννη».  Οι δάσκαλοι και οι μετέχοντες όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας  σε συνεργασία με το  Διοικητικό Συμβούλιο  αποφάσισαν την πραγματοποίηση μια σειρά από ξεχωριστές εκδηλώσεις και δράσεις.

Αρχίζουμε με το παιδικό τμήμα του θεατρικού  μας εργαστηρίου με το έργο «Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον της Σέλμα Λάγκερλεφ» την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.

Συνεχίζουμε στις  21 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 με το  εφηβικό τμήμα  του θεατρικού μας εργαστηρίου που θα παρουσιάσει το έργο «Σκοτεινά γενέθλια», μια ιστορία για μεγάλα παιδιά,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.

Στις 26 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 στον πανέμορφο χώρο της Αγίας Θεοδώρας τα χορευτικά μας τμήματα συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου για την απελευθέρωση της πόλης μας θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα  στο πρόγραμμα «τα χέρια μας να ενώσουμε σε κύκλο να πιαστούμε».

Στις 27 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 η Φιλαρμονική μας στην πρώτη της εμφάνιση, θα παρουσιάσει έργα του Μάνου Χατζηδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.

Η Μικτή μας χορωδία στις 29 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 θα λάβει μέρος στο 3ο Διεθνές φεστιβάλ Χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί στο αρχαίο θέατρο των Γιτάνων στην Ηγουμενίτσα.

Από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου στον ισόγειο χώρο του Συλλόγου μας θα λειτουργήσει ανοιχτή για το κοινό έκθεση με έργα των τμημάτων ζωγραφικής, χειροποίητης διακόσμησης και πηλοπλαστικής του Συλλόγου μας.

Τέλος στις 3 Ιουλίου Ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 το βράδυ θα κλείσουμε  τον κύκλο των εκδηλώσεών μας με μια ξεχωριστή  παρουσίαση έργων του τμήματος Δημιουργικής γραφής στον αύλειο χώρο του Συλλόγου μας που θα συνοδεύεται από μουσική.

Καλούμε τα μέλη  και τους φίλους μας να πλαισιώσουν  τις εκδηλώσεις μας που είναι ανοικτές για το κοινό και να χαρούν μαζί μας.

                                              Ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα