21.5 C
Arta
16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΜΕΡΑΚΛΗΣ που κερδίζει τις εντυπώσεις στις γεύσεις και την εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης

Στην επαρχιακή οδό Άρτας – Νεοχωρίου, ανάμεσα από τον Λουτρότοπο και την Ακροποταμιά, ο ΜΕΡΑΚΛΗΣ του Γιώργου Σερβετά, είναι το σημείο αναφοράς για όσους θέλουν να απολαύσουν μερακλίδικους μεζέδες και ψητά.
Ο Μερακλής δουλεύει όλον τον χρόνο και μάλιστα είναι το γνωστό στέκι των καλοφαγάδων και όχι μόνο. Εκεί γίνονται σχεδόν όλες οι συμφωνίες μεταξύ παραγωγών και εμπόρων για την τιμή των αγροτικών προϊόντων και βέβαια επιτυγχάνει να καλύπτει όλες τις επιθυμίες των θαμώνων σε ψητά, είτε είναι κρεατικά είτε ψαρικά.
Τον χειμώνα ο κόσμος βολεύεται μέσα, αλλά και στο αίθριο του καταστήματος, ενώ το καλοκαίρι, αλλά και τις ηλιόλουστες ημέρες του υπόλοιπου χρόνου, τρώς υπαιθρίως στην όμορφη πλακόστρωτη αυλή, με θέα τον αρτινό κάμπο.
Ο Μερακλής έχει τις καλύτερες σούβλες της Ηπείρου από χοιρινό, κοτόπουλο, προβατίνα, αλλά βέβαια και παϊδάκια αρνίσια. Είναι χειροποίητα και ψήνονται επι τόπου στα κάρβουνα, δίνοντας μια ωραία γευστική εμπειρία στον επισκέπτη.
Και βέβαια δεν αναφερόμαστε στα αυτονόητα, όπως οι φρέσκιες σαλάτες, οι τέλειες πατάτες και βέβαια η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.
Ο φίλος Γιώργος, σας περιμένει για ένα …νόστιμο καλοκαίρι!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα