21.5 C
Arta
16 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση Γιώργου Στύλιου με Κυριάκο Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση σε ζεστό κλίμα είχε ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος, στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο τα θέματα της επικαιρότητας στην περιοχή της Ηπείρου και της Άρτας, αλλά και με αναφορά στα ζητήματα κυρίως της αγροτικής πολιτικής στην περιοχή μας και σε κεντρικό επίπεδο.
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν καλά ενημερωμένος για τα τοπικά κυρίως ζητήματα, όσο και για το κοινοβουλευτικό έργο του αρτινού βουλευτή, το οποίο ανέφερε ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον.
Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Στύλιος ως μέλος της κυβέρνησης, από το υφυπουργείο Κτηματολογίου και το υφυπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, είχε συνεργαστεί στενά με τον πρωθυπουργό και έλαβε δημόσια εύφημες μνείες για την αποδοτικότητά του. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς όπως πληροφορούμαστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε από τον αρτινό βουλευτή να κάνει και έναν προσωπικό απολογισμό των δικών του ενεργειών, τόσο από την θέση του κοινοβουλίου, όσο και από την θέση της κυβέρνησης.
Αυτή η συνάντηση, πέρα από απλό προσωπικό γεγονός, εκτιμάμε ότι θα έχει και περαιτέρω προεκτάσεις…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα