21.5 C
Arta
16 Σεπτεμβρίου 2024

Στο ΔΑΚ Φιλιππιάδας η Εθνική μας ομάδας βόλεϊ ανδρών κάτω των 20 ετών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας

Διαβάστε επίσης

Ένα ιδιαίτερο αθλητικό event θα φιλοξενήσει τη Πέμπτη 22 Αυγούστου ο Δήμος Ζηρού, καθώς στο ΔΑΚ Φιλιππιάδας η Εθνική μας ομάδας βόλεϊ ανδρών κάτω των 20 ετών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας. 

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Αυγούστου στην Άρτα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εθνικές ομάδες που θα συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό, θα κάνουν καθημερινά προπόνηση στο ΔΑΚ Φιλιππιάδας, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο μας αλλά και όλη την περιοχή. 
Σε δήλωση του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζηρού, Λευτέρης Μήτσιος αναφέρει: “Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να δουν τον φιλικό αγώνα την προσεχή Πέμπτη και να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η εκδήλωση αυτή είναι μια πρώτη προσπάθεια που κάνουμε σαν Δήμος για να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια της περιοχής μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το Δήμο Αρταίων και την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη συνεργασία και την ευκαιρία να συμμετέχουμε ως Δήμος σε μια τέτοια διοργάνωση. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και να φιλοξενήσουμε διεθνείς διοργανώσεις ώστε να μπούμε ως περιοχή στο χάρτη του ευρωπαϊκού αθλητισμού“.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα