20.9 C
Arta
15 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΚΥΚΛΟΣ της επιτυχίας συνεχίζεται…

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε μια ακόμη εκπαιδευτική χρονιά με την πόλη μας να εχει πολλές και σημαντικές επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σημαντικότατο μερίδιο στις επιτυχίες αυτές ανήκει στο φροντιστήριο ΚΥΚΛΟΣ, οι μαθητές του οποίου πέτυχαν πολύ υψηλές επιδόσεις, κατακτώντας θέσεις στις υψηλότερες βαθμολογικά σχολές της χώρας. Πλήρωσαν το τίμημα της κούρασης, της αγωνίας, της επιμονής, της αντοχής στον “πόνο” της διαδικασίας, έσπασαν πολλές φορές τα όριά τους και στο τέλος δικαιώθηκαν. Γιατί η επιτυχία έρχεται ΠΑΝΤΑ όταν προσπαθείς και συνεχίζεις να προσπαθείς και συνεχίζεις… είναι συμπαντικός νόμος!
“Δεν υπάρχει βασιλικός δρόμος για τη γεωμετρία!!” Αυτή ήταν η απάντηση, σύμφωνα με την παράδοση, όταν ο βασιλιάς Πτολεμαίος Α’ ζήτησε από τον Ευκλείδη έναν εύκολο τρόπο να μάθει γεωμετρία. Μόνο η πολλή δουλειά μετράει. Ισχύει για όλους και για όλα όσα έχουν να κάνουν με τη γνώση και τη διαδικασία απόκτησής της. Στον απόηχο των πανελλαδικών εξετάσεων, όλοι οι ζωτικοί συντελεστές της επιτυχίας τους που βρέθηκαν στο πλευρό τους, οι γονείς με τη στήριξή τους και οι καθηγητές του φροντιστηρίου με τη συνεργατικότητα, την παρεμβατική ματιά τους και τη δημιουργία γόνιμου, ευχάριστου και κατάλληλου κλίματος μάθησης, είναι ικανοποιημένοι και σίγουροι ότι ανοίγεται μπροστά τους ένα λαμπρό μέλλον.
Ενα τελευταίο σχόλιο και συμβουλή για την συνέχεια, θα ήταν κρατήστε το κεφάλι χαμηλά – στοχεύοντας ψηλά – στα χρόνια που έρχονται! Είναι παλιά η συνταγή, για μια ζωή σημαντικότητας και όχι μόνο επιτυχίας. Στον ωκεανό των δυνατοτήτων σας και των ευκαιριών που θα παρουσιαστουν μπροστά σας, κάντε όνειρα. Μεγάλα όνειρα! Κι αν αυτά είναι τόσο μεγάλα, που δε συμφωνούν με την πραγματικότητα, να έχετε τη νοοτροπία να λέτε: “Τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα!”
ΟΝΕΙΡΑ και ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ λοιπόν, γιατί “Life doesn’t happen ΤΟ you, Life happens FOR you”, που έλεγε και ένας μεγάλος ονειρευτής.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα