22.6 C
Arta
16 Σεπτεμβρίου 2024

Αποχαιρετώντας τον δάσκαλο και φίλο Γιώργο Λέκο

Διαβάστε επίσης

Αιφνιδίασε πολλούς η απώλεια του Γιώργου Λέκου, καθώς λίγοι γνώριζαν τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, μεταξύ των οποίων και ο γράφων.
Παρόλα αυτά, γνωρίζοντας τον Γιώργο, πρώτα ως δάσκαλο, καθώς ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους καθηγητές στην ιδιωτική εκπαίδευση και τα φροντιστήρια και στην συνέχεια ως επαγγελματία, καθώς με την σύζυγό του Σόνια, λειτουργούσαν ένα όμορφο βιβλιοχαρτοπωλείο στην οδό Σκουφά.
Ο Γιώργος αν και ήταν ταλαιπωρημένος από την πάθησή του, προσπαθούσε να μην παραιτείται, συνειδητά και με αισιοδοξία αντιμετώπιζε όλες τις προκλήσεις και τα προβλήματα, έχοντας στήριγμά του την οικογένειά του, η οποία ήταν και το μόνο του μέλημα.
Στα 63 του χρόνια, ο Γιώργος δεν μπόρεσε τελικά να συνεχίσει την μάχη, προκαλώντας την θλίψη στους φίλους και τους συγγενείς, αλλά και στους εκατοντάδες μαθητές του, οι οποίοι πρόκοψαν μέσα από τα μαθήματά του, τον γνώρισαν ως έναν άνθρωπο που τους άνοιξε δρόμους και τους έδειξε όμορφους ορίζοντες στην ζωή τους.
Και αυτήν την εικόνα έχουμε και εμείς από τον Γιώργο Λέκο, τον καλό άνθρωπο, τον έντιμο καθηγητή και δραστήριο επιχειρηματία.
Ειλικρινά συλλυπούμαστε την οικογένειά του, την Σόνια και τα παιδιά τους, Χαριτίνη, Δημήτρη και Ιάσονα και ευχόμαστε καλή δύναμη στα αδέλφια και την μητέρα του.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα