22.6 C
Arta
16 Σεπτεμβρίου 2024

Γέμισε θλίψη την Άρτα η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μαγκούτη

Διαβάστε επίσης

Μετά από πολυετή μάχη κυριολεκτικά στα «μαρμαρένια αλώνια» ο Δημήτρης Μαγκούτης έφυγε με ψηλά το κεφάλι για τα επέκεινα.

Μόλις 60 ετών, ο Δημήτρης Μαγκούτης, ήταν από τους ενεργούς πολίτες της πόλης μας, με επιχειρηματική και πολιτική δράση και συμμετοχή.

Μια πολυσχιδής και ιδιάζουσα προσωπικότητα, ένας ειλικρινής και μαχητικός χαρακτήρας, άφησε τον βαρύ του ίσκιο με ότι ασχολήθηκε. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον χώρο των επιχειρήσεων, όπου πρωτοτύπησε στον τομέα της υποστήριξης των επαγγελματιών σε ηλεκτρονικά προγράμματα και εξοπλισμό, παίρνοντας το μεγάλο μερίδιο της αγοράς, απέναντι σε εκπροσώπους πολυεθνικών εταιριών…

Ο Δημήτρης είχε τον τρόπο του, να μπορεί να κερδίζει τον συνομιλητή του, χωρίς να τον χειραγωγεί, δημιουργώντας του αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον. Κάτι που οι συνομιλητές του στην πολιτική, είχαν διαπιστώσει καθώς μπροστά τους είχαν ένα μη συμβατικό άτομο και πάνω απ’όλα έναν ενημερωμένο πολίτη.

Η αισιοδοξία του, ήταν έμφυτη και δεν τον άφησε ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του και ιδίως τα τελευταία έξι χρόνια που έδινε την άνιση μάχη με την επάρατο.

Συλλυπούμαστε βαθύτατα την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα αδέλφια του και πάντοτε έχουμε στο μυαλό την τελευταία συζήτηση που είχαμε μαζί, για το μέλλον αυτής της πόλης και τις δυνατότητές της.

Το Επιμελητήριο Άρτας για τον Δημήτρη Μαγκούτη

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Γκολομάζος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Άρτας εκφράζουν την θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια του επιχειρηματία και φίλου  Δημήτρη Μαγκούτη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή.

Ο Δημήτρης Μαγκούτης ήταν μια εξαίρετη και σημαντική  προσωπικότητα της τοπικής μας κοινωνίας, ένας αξιόλογος και δραστήριος άνθρωπος που διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Επιμελητήριο Άρτας αφήνοντας το αποτύπωμά του με ενδιαφέρουσες  προτάσεις  και συμβουλές για το τόπο μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το Επιμελητήριο θα διαθέσει στη μνήμη του το ποσό των 500 ευρώ στο Σύλλογο Καρκινοπαθών -Επιστήθιοι Φίλοι.

Ο Πρόεδρος

Επιμελητηρίου Αρτας

Ιωάννης Γκολομάζος

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα