22.6 C
Arta
16 Σεπτεμβρίου 2024

20% επιστροφή αξίας σε ΟΛΟ το “Public + home” Ιωαννίνων!

Διαβάστε επίσης

Η ομάδα του μεγαλύτερου και ανακαινισμένου “Public + home” Ιωαννίνων, σας προσκαλεί από τις 2 έως τις 14 Σεπτεμβρίου να κάνετε τις αγορές σας και να επωφεληθείτε από μια μοναδική προσφορά. Για κάθε αγορά άνω των 100€, κερδίζετε επιστροφή 20% της αξίας της στο Public+ Wallet για την επόμενη αγορά σας, με τη δυνατότητα να την εξαργυρώστε σε ό,τι θέλετε. Για παράδειγμα, με αγορά τηλεόρασης ή ψυγείου των 1000€, μπορείτε να κερδίσετε 200€ για την αγορά των σχολικών ειδών του παιδιού σας! Για ακόμη περισσότερα προνόμια, μπορείτε να κάνετε όλες τις αγορές σας με την υπηρεσία “ΌΛΑ ΑΤΟΚΑ”!

Σε έναν φιλικό, σύγχρονο και μεγαλύτερο χώρο των 1.100τ.μ., στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από προϊόντα τεχνολογίας, μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, είδη ψυχαγωγίας και σχολικά είδη, σε προσιτές τιμές συνδυαστικές με ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής! Παράλληλα, για όλες τις ανάγκες της νέας σχολικής και φοιτητικής σεζόν και όχι μόνο, στον πρώτο όροφο σας περιμένει μια διευρυμένη ποικιλία προϊόντων πολιτισμού, βιβλίων και ειδών γραφείου και γραφικής ύλης από το Νο.1 βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα.  

Η εμπειρία Public όμως δεν σταματά εδώ. Στο κατάστημα, θα βρείτε επίσης την ομάδα της iRepair για άμεση επισκευή smartphone, tablet και laptop, καθώς και της Vodafone, για μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για κινητή τηλεφωνία, υπολογιστές, gaming και τηλεόραση.

Η επιστροφή αξίας γίνεται ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής σας και μπορεί να εξαργυρωθεί στο κατάστημα, σε επόμενη αγορά σε οποιαδήποτε προϊόν επιθυμείτε. Αντίστοιχα η εγγραφή στο “Public+” γίνεται εύκολα σε 1 λεπτό και σας δίνει απευθείας πρόσβαση στη ψηφιακή κάρτα που μπορείτε να προσθέσετε στο ψηφιακό πορτοφόλι σας στο κινητό, για να ολοκληρώσετε ακόμη πιο γρήγορα τις αγορές σας.

Τα Public συνεχίζουν να παρέχουν ασύγκριτη ποικιλία προϊόντων, αναβαθμίζοντας την αγοραστική εμπειρία με προσιτές τιμές και καθημερινές προσφορές για να αποκτήσετε όλα όσα επιθυμείτε.

 Πρόσβαση στο Public + home Ιωαννίνων 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα