20.4 C
Arta
17 Σεπτεμβρίου 2024

Γαία πυρί μιχθήτω… στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις αναθέσεις στον Δήμο

Διαβάστε επίσης

Οι ερωτήσεις του δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Χρηστούλη, κατά το δημοτικό συμβούλιο της 9ης Σεπτεμβρίου, όπου γινόταν η προγραμματισμένη μηνιαία λογοδοσία του Δήμου Αρταίων, άναψαν φωτιές στην συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να ανταλλαγούν κατηγορίες επί προσωπικού , εμπλέκοντας πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος των αντιπαραβαλλομένων.
Η κατάσταση, πραγματικά δημιούργησε μια άσχημη εντύπωση στα πρόσωπα που παρακολουθούσαν, είτε δια ζώσης, είτε από την πλατφόρμα youtube από την arta web tv, όσων ζωντανά βρισκόταν συνδεδεμένοι.

Η ασφάλεια πρέπει να γίνει προτεραιότητα

Τόσο η Μαίρη Λιγούρα, όσο και ο Νίκος Κέφης, αναφέρθηκαν στην λειτουργία της εμποροπανήγυρης, αλλά και στα μέτρα ασφαλείας, τα οποία έχουν ληφθεί για τα μηχανήματα (για τα οποία αναφερόμαστε σε άλλο σχόλιο).
Θα λέγαμε ότι την περίοδο της λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης, θα πρέπει να δώσουμε μια επιπλέον έμφαση στην ασφάλεια του χώρου, καθώς είναι μόνιμα τα «ξαφρίσματα» (επιπόλαιη εγκληματικότητα, αλλά είχαμε και άλλα βαρύτερα περιστατικά, όπως οπλοχρησία, ξυλοδαρμούς, κλπ.
Οι εποχές είναι δύσκολες και επικίνδυνες και καλό θα ήταν να υπάρξει μέριμνα, ώστε να πηγαίνουμε τα παιδάκια μας, με αίσθημα ασφάλειας στην συγκεκριμένη εκδήλωση και να μην έχουμε συνεχώς το μυαλό μας, μήπως μας ξαφρίσει κάποιος ελαφροχέρης ή ακόμη χειρότερα, μήπως φάμε καμία αδέσποτη!

Βαρύς ο πέλεκυς των προστίμων για τα σκουπίδια

Για το θέμα του προστίμου για τα σκουπίδια, αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ευταξίας, για τα οποία ο δήμαρχος ανέφερε ότι ο ΦΟΣΔΑ έχει ορίσει δικηγόρο, καθώς η υπόθεση έχει ακολουθήσει την δικαστική οδό. Σε τελική ανάλυση ανέφερε ότι δεν έχει ακόμη αναζητηθεί ο τρόπος για την αποπληρωμή αυτών των προστίμων, σε περίπτωση της τελεσιδικίας… Σε κάθε περίπτωση ανέφερε ότι θα αναζητηθεί η πληρωμή με άλλον τρόπο και όχι με την επιβάρυνση των δημοτών.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα