14.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Ήταν έργο που προγραμματίστηκε από τον Γιώργο Παπαγεωργίου και απεντάχθηκε

Διαβάστε επίσης

Πως το έχει η τύχη μερικές φορές. Στο προηγούμενο φύλλο είχαμε ως πρωτοσέλιδο την υπογραφή από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κο Καραγιάννη, της έγκριση δέσμευσης ποσού 3,5 εκ. € για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση επαρχιακής οδού Μακρύκαμπος – Σκοτωμένο» και είχαμε και αναφορά για τα τέσσερα χρόνια από την απώλεια του Γιώργου Παπαγεωργίου.
Ο Βασίλης Ψαθάς μας υπενθύμισε ότι το έργο αυτό το είχε εντάξει για χρηματοδότηση ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος ως γνωστόν είχε πολύ καλές σχέσεις με τον τότε υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά. Το έργο αυτό μελετήθηκε, σχεδιάστηκε και εντάχθηκε κανονικά για χρηματοδότηση, όμως το πρόλαβε η οικονομική κρίση του 2010 με αποτέλεσμα να απενταχθεί από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η υπόψη Επαρχιακή Οδός, στο προτεινόμενο τμήμα της, είναι συνδετήρια της 16ης Επαρχιακής Οδού «Γέφυρα – Ανεμορράχη – Καλλονή – Ράμια – Λεπιανά – Άγναντα – Κτιστάδες – όρια Νομού Ιωαννίνων» με την 19η Επαρχιακή Οδό «Κάτω Γραικικό – Σκοτωμένο».
Το μήκος της νέας οδού είναι 3,4 χλμ και θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης καθώς και κατασκευή γέφυρας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα