21.5 C
Arta
21 Σεπτεμβρίου 2024

Απενεργοποιημένη χειροβομβίδα

Διαβάστε επίσης

  • Βαριές οι συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν σχετίζονται με θανατηφόρα ατυχήματα και είναι πραγματικά δύσκολη η θέση, όχι μόνο όσων συμμετέχουν, αλλά και ιδίως και όσων παρακολουθούν.
  • Το μπαλάκι του να δοθούν απαντήσεις σε τέτοια θέματα πέταξαν και η Τζένη Ταπραντζή, αλλά και η Λίτσα Κιτσαντά και όλα αυτά, μας μοιάζουν σαν απενεργοποιημένη χειροβομβίδα, αναφορικά με τον ψυχισμό τόσων αρτινών και ιδίως των συγγενών του εκλιπόντος από τροχαίο ατύχημα νέου συμπολίτη μας.
  • Όμως οι ερωτήσεις αυτές, πρέπει να γίνονται, πρώτα απ’όλα για να υπάρχουν οι απαραίτητες απαντήσεις, που θα εξομαλύνουν τις καταστάσεις. Διαφωνούμε λοιπόν με τον φίλο Σωτήρη Χρηστούλη, ο οποίος ως αρμόδιος αντιδήμαρχος έχει πάρει στα χέρια του την καυτή πατάτα να εξηγήσει δημοσίως τι ακριβώς συμβαίνει και πως λειτουργεί μια δημόσια υπηρεσία.
  • Από κει και πέρα, η εφαρμογή μιας μελέτης από έναν εργολάβο, πυροδότησε την κοινή γνώμη, που είναι συνεχώς με το χέρι στην σκανδάλη απέναντι στο ζήτημα αυτό της δημόσιας ασφάλειας στην κυκλοφορία της πόλης. Δεν έχουν άδικο… Τουλάχιστον από ηθικής απόψεως, μπορούν και θέλουν άμεσα να υπάρξει ανταπόκριση.
  • Παρόλα αυτά, ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Χρηστούλης, είχε την δυνατότητα και την ευκαιρία να εξηγήσει πως έχει το πράγμα. Ότι υπάρχει παλιότερη μελέτη, που πρέπει να υλοποιηθεί, ως εγκεκριμένη από το Δημοτικό Συμβούλιο και την Περιφέρεια.
  • Αλλά υπάρχει και άλλη μελέτη, η οποία ακολουθεί, επικαιροποιημένη, που σχετίζεται με την κυκλοφοριακή ασφάλεια στα όρια του Δήμου Αρταίων και αυτή είναι που θα κλείσει τον κύκλο της αμηχανίας στην όλη κατάσταση.
  • Από κει και πέρα, κάποια σχόλια περί πινακίδων χαμηλών και επικίνδυνων, ενώ στην πραγματικότητα έχουν ύψος 2,20 μ., πολύ σωστά σχολίασε ο Γιάννης Παπαλέξης ότι «είναι χαμηλά για τον Φασούλα»!
  • Να σημειώσουμε ότι λόγω τεχνικών αναπροσαρμογών, τελικά η εφημερίδα μας κυκλοφόρησε το προηγούμενο φύλλο της την Παρασκευή και με άλλη εκτύπωση. Εφεξής θα συνεχίσουμε κανονικά, μαχητικά και με …άποψη!
  • Να επισημάνουμε ακόμη ότι ο Γιάννης Παπαλέξης, στην συζήτηση για το ΞΕΝΙΑ, προσδιόρισε την τοποθέτησή του στο ότι η πολιτική κατάσταση που επικρατούσε την περίοδο που λαμβάνονταν απόφαση για την χρήση του ήταν εκείνη που απεφάνθη τελικά και όχι … το ΚΑΣ. Ο Γιάννης αργά, αλλά σταθερά σηκώνει τους τόνους και δίνει και μια πολιτική χροιά στην συζήτηση, στοχεύοντας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, που τότε ήταν κυβέρνηση…
  • Οι εκλογές είναι κοντά. Περιμένουμε να δουμε πολλά ακόμη!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα